Ο Αλαφούζος αγοράζει… χρόνια

Ο Αλαφούζος αγοράζει… χρόνια

Οι διοικητικές παλινωδίες του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού δείχνουν ότι απλώς αγοράζει χρόνο. Φτηνά ή ακριβά, θα το δείξει ο... χρόνος.

Όσο δεν υπάρχει αγωνιστική κίνηση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, στον Παναθηναϊκό αναπόφευκτα η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το διοικητικό χάλι που έχει προκαλέσει ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού Γιάννης Αλαφούζος.

Και λογικό είναι, αφού με την παρούσα Εθνική Ελλάδας ουδείς ασχολείται σοβαρά (#διπλής ανάγνωσης που λένε και οι φίλοι μας στο Twitter).

Ο Ταϊλανδός επενδυτής που εμφανίστηκε πριν από επτά μήνες, ακόμη αγνοείται. Το ίδιο και τα χρήματα που υποτίθεται ότι θα έβαζε προκειμένου να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το τέλμα και να τον οδηγήσει ξανά σε δρόμους επιτυχιών όπως είχε αναφέρει στη μοναδική δημόσια τοποθέτησή του μέσω επιστολής που αντάλλαξε με τον Αλαφούζο. Τότε που διαδήλωνε την πρόθεσή του να βάλει κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Έκτοτε τηρεί σιγή ασυρμάτου, ενώ παράλληλα ο Αλαφούζος άρχισε να πληρώνει σταδιακά τα χρέη που είχαν συσσωρευτεί από την περίοδο διοίκησής του καθώς και κάποια που είχαν… ξεμείνει από πιο πριν.

Από τη στιγμή που δεν εμφανίζεται ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ, το μόνο που μπορεί να συμπεράνει κάποιος είναι ότι ως τώρα “δουλεύει” για τον Αλαφούζο.

Πέρυσι ο μεγαλομέτοχος των Πρασίνων τράβηξε την… πρίζα. Οι ατιμωτικές τιμωρίες ήταν αναπόφευκτες. Προφανώς υπολόγισε σωστά τις παραμέτρους στη λίγκα και ότι θέμα υποβιβασμού δεν θα υπήρχε. Και από εκεί και πέρα έπεσε στο τραπέζι της κουβέντας η αλλαγή ιδιοκτησίας με το ενδιαφέρον μεταξύ άλλων και του Ταϊλανδού.

Το σίριαλ ξεκίνησε την άνοιξη και συνεχίστηκε το καλοκαίρι. Το πρώτο αποτέλεσμα ήταν να κατευναστούν τα ιδιαιτέρως αγριεμένα πνεύματα της πράσινης εξέδρας. Και μετά ανέλαβαν δράση τα “πιτσιρίκια” του Δώνη και του Νταμπίζα. Δύο ποδοσφαιρανθρώπων που επίσης επέστρεψαν “αναίμακτα” στην πράσινη οικογένεια.

Μη ξεχνάμε ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Ουζουνίδη, ενώ ο Νταμπίζας εξ αιτίας του “ερυθρόλευκου” παρελθόντος του είχε πάντα εσωτερική αντιπολίτευση στον Παναθηναϊκό.

Ο Αλαφούζος παραμένει στις σκιές και συνεχίζει τον οικονομικό εξορθολογισμό χωρίς εμπόδια, έχοντας παράλληλα και κάποια απρόσμενα (;) δώρα, όπως το πλουσιοπάροχου για τα δεδομένα τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Συμβόλαιο που από μόνο του καλύπτει το εφετινό μπάτζετ – ανάγκης.

Και ερχόμαστε στο δια ταύτα και το ερώτημα που απασχολεί τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο Αλαφούζος που κατάφερε να κερδίσει τουλάχιστον δυο χρόνια με τις κινήσεις του, τι σχεδιάζει για την επόμενη ημέρα; Η πίεση προς το πρόσωπό του και τη διοίκηση του Τριφυλλιού αναπόφευκτα θα αρχίσει και πάλι να αυξάνει σταδιακά και όση “υπομονή” κι αν… αγόρασε, δε θα αργήσει η ώρα που θα μετατραπεί και πάλι ο Παναθηναϊκός σε καζάνι που βράζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ