Σε στάδιο προπαρασκευής

Σε στάδιο προπαρασκευής

Την ώρα που η ελληνική αγορά δείχνει παγωμένη, στην Ευρώπη ήδη φαίνεται έναρξη κινητικότητας ενόψει της 11ης αγωνιστικής* Τι γίνεται με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Κι όμως Παρασκευή έφτασε στο μεσημέρι της και η κινητικότητα στην ελληνική στοιχηματική αγορά παραμένει ιδιαίτερα περιορισμένη. Το κουπόνι κυκλοφόρησε στα πρακτορεία και επί της παρούσης δεν έχει αλλάξει καμία απόδοση σε κανένα παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής! Πρωτοφανές φαινόμενο.

Για όσα, όμως, δεν έχουν γίνει πράξη στο πρόγραμμα του βασικού παρόχου στοιχήματος στη χώρα μας μας προϊδεάζουν οι ξένοι, καθώς αρχίζουν και φανερώνουν τις πρώτες ενδείξεις για αυτά που θα δούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ας ξεκινήσουμε από τον αγώνα που λείπει από το κουπόνι. Παναιτωλικός – ΑΕΚ λοιπόν και στο εξωτερικό το διπλό παίζεται ήδη δεόντως. Αν ο μέσος όρος της αγοράς το προσφέρει μεταξύ 1,60 και 1,65, ήδη το βρήκαμε και στο 1,55. Και αναμένεται να πέσει κι άλλο.

Συνεχίζοντας, προϊδεάζεται πτώση και στο διπλό του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Ο ΟΠΑΠ το έχει τοποθετήσει στο 2,15 και ήδη εμφανίζεται στο 2,17 στις ευρωπαϊκές εταιρείες. Θα πέσει και στα εγχώρια λοιπόν εκτός απροόπτου.

Αντίθετα, δεν συμβαίνει αυτό που φανταζόμαστε όλοι στο ΠΑΟΚ – Ξάνθη. Πολλοί θα περιμένουν άνετη νίκη των γηπεδούχων της Τούμπας. Μπορεί και να δικαιωθούν, όμως μέχρι να φανούν όλα στο γήπεδο, οι μπουκ μπορούν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Το 1,18 της ελληνικής εταιρείας και οι γύρω από το 1,20 τιμές και των ξένων έχουν δημιουργήσει μια τάση στο Χ και στο διπλό. Η νίκη των Ακριτών ξεκίνησε από 16άρια και πλέον έχει πέσει σε 13άρια, αλλά ακόμα και τρεις μονάδες κάτω η απόδοση είναι τεράστια και ανάξια λόγου για τη θεωρήσουμε ένδειξη. Απλά αναφέρουμε την κινητικότητα.

Από εκεί και πέρα, η κλασική κόντρα του Παναθηναϊκού γίνεται ξανά ορατή. Υποδέχεται τον Απόλλωνα και «κοκκινίζει» η ισοπαλία. Σημαίνει κάτι αυτό; Μάλλον όχι, αφού σχεδόν σε όλους τους αγώνες τους οι «πράσινοι» κοντράρονται και στο φινάλε διαψεύδουν τα «προγνωστικά».

Επίσης, θα πέσει ο άσος και η ισοπαλία στο ΟΦΗ – Άρης. Και τα δύο σημεία άρχισαν να κινούνται προς τα κάτω από το μεσημέρι της Παρασκευής στο εξωτερικό.

Τέλος, οφείλουμε να σημειώσουμε και μια δυσαρμονία. Ο άσος του Αστέρα Τρίπολης (παίζει με τη Λάρισα) προσφέρεται μόλις στο 1,40, τιμή που δεν δικαιολογείται από τα προηγούμενα αποτελέσματά του. Στις υπόλοιπες εταιρείες, τις διαδικτυακές, εγχώριες και ξένες, το ίδιο σημείο ξεπερνά το 1,55.

Για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο επί της παρούσης. Από αύριο θα γράφουμε αναλυτικά για το κάθε ένα, μιλώντας ώρες πριν από την έναρξή του και όχι μέρες.

Συμπερασματικά αυτό που κρατάμε ως ένδειξη είναι το διπλό της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ