Επιτέλους, αποκάλυψε το όνειρο του ο Τίγρης!

Επιτέλους, αποκάλυψε το όνειρο του ο Τίγρης!

Black Friday όλο το χρόνο και για όλους στην ΑΕΚ! Ο μεγάλος ηγέτης τραντάζει τα θεμέλια του ποδοσφαίρου! Θες να παίζεις στην ΑΕΚ; Πληρώνεις και παίζεις!!!

Έγιναν πολλά την Κυριακή. Η αλήθεια είναι πως η αφεντιά μου είχε σκοπό να ασχοληθεί με τον συνονόματο μου και την… τίμια δουλειά που συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς όμως μετά σκέφτηκα πως εδώ έχουμε ολόκληρο «μπαμ-μπουμ» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με… ψιλικατζήδες θα ασχολούμαστε;

Και έτσι αγαπητή αναγνώστρια και αγαπητέ μου αναγνώστη σου παρουσιάζω χωρίς καμία καθυστέρηση την παγκόσμια πρωτοτυπία που φέρνει στο ποδοσφαιράκι μας, ο ηγέτης της «ζούγκλας»! Ο Τίγρης καλέ!

Το όνειρο του, αυτό που προφανώς ήθελε πάντα μπαίνει πλέον σε εφαρμογή! Ως γνωστόν λέγεται πως ο Τίγρης έχει ένα μικρό θεματάκι με τα χρήματα, είναι λίγο σφιχτός. Υπερβολές θα πω εγώ. Τώρα επειδή «τσέπωσε» μια 30αρια εκατομμύρια ευρώ από την Ευρώπη και άφησε την ομάδα του «γυμνή» από παίκτες δεν θα το κάνουμε και θέμα.

Και εδώ που τα λέμε γιατί να μην βγάλει και από πάνω; Το είπε άλλωστε καθαρά στους παίκτες του, και ειδικά σε αυτούς που έχουν το θράσος να ζητάνε και λεφτά για να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους. Μιλάμε για αίσχος. Γιατί κύριε Σιμόες, Λαμπρόπουλε, Μπακασέτα θες λεφτά; Ο Τίγρης με τον Θωμά και τον Γιαννάκη το πήραν πέρσι το πρωτάθλημα, κανονικά πρέπει να πληρώνετε που σας δίνει την δυνατότητα η ΑΕΚ να παίρνετε πρωτάθλημα και να παίζετε και στο Τσου Λου. Τι να λέμε τώρα, λογοτιμίτικα ο Τίγρης έχει απόλυτα δίκιο!

Ποιο τζόκερ και πιο λότο! Το τζακ ποτ του Μελισσανίδη είναι η ΑΕΚ! Έχουμε και λέμε. Μπάρκας, 100 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο γιατί είναι νέο παιδί. Τσιγκρίνσκι, 50 χιλιάδες ευρώ γιατί είναι ήπιος χαρακτήρας. Μάνταλος, δεν πληρώνει, του δίνει κουπόνι ο Τίγρης γιατί είναι η αδυναμία του. Σιμόες 500 χιλιάδες ευρώ και αν του αρέσει. Γιατί ως γνωστόν όποιον θέλουμε τον κρατάμε, αρκεί να μας πληρώνει! Είπαμε και από την μύγα ξύγκι και σε όποιον αρέσει πληρώνει! Σε όποιον δεν αρέσει και πάλι πληρώνει και φεύγει. Ξεκάθαρα πράγματα, αβέρτος ο Τίγρης όπως πάντα.

Και δηλαδή για να έχουμε και καλό ερώτημα, εσείς που διαφωνείτε με το όνειρο ζωής του Τίγρη, τι λάθος έκανε στην επίσκεψη στα Σπάτα; Μήπως θέλατε να προσπαθήσει να αφυπνίσει την ομάδα; Να προσπαθήσει να ενεργοποιηθεί μεταγραφικά και να διορθώσει τα «εγκλήματα» που έκανε το καλοκαίρι τσεπώνοντας το χρυσάφι του Τσού Λου; Μήπως θέλατε να δείξει πως αυτό που τον νοιάζει πρωτίστως είναι η ΑΕΚ και όχι η τσέπη του;

Άσχετοι είστε πραγματικά! Και εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος στέκομαι δίπλα στον ηγέτη της ΑΕΚ. 30 εκατομμύρια σε μια χρονιά δεν είναι αρκετά, ευκαιρία λοιπόν να ανέβει το «κοντέρ», όποιος παίζει από εδώ και πέρα θα πληρώνει. Δίκαια πράγματα, Black Friday όλο το χρόνο για την ΑΕΚ! Για περάστε στο ταμείο παρακαλώ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ