Το (στοιχηματικό) κέρδος της μεγάλης ανατροπής

Το (στοιχηματικό) κέρδος της μεγάλης ανατροπής

Ο τζίρος του Περιστερίου και των υπολοίπων αγώνων - Τι γίνεται στη Νέα Σμύρνη;

Έχουν τη χάρη τους οι ανατροπές. Ναι, ειναι …ψυχοβγαλτικές, ναι, οι σφυγμοί ανεβαίνουν σε δυσθεώρητα επίπεδα. Όμως χάρη σε αυτές χτίζεται ο χαρακτήρας της κάθε ομάδας, οι παίκτες μαθαίνουν να είναι νικητές και οι οπαδοί θυμούνται αυτές τις νίκες για καιρό και ανανεώνουν τη στήριξή τους στον αγαπημένο τους σύλλογο.

Τα παραπάνω αφορούν βέβαια στη σπουδαία επικράτηση του Ολυμπιακού χθες στο Περιστέρι. Το ματς με τον Ατρόμητο αποτέλεσε το μεγαλύτερο πόλο έλξης της 11ης αγωνιστικής. Όπως είχαμε γράψει, από την Παρασκευή έπεφτε το διπλό. Ο κόσμος συνέχιζε να το προτιμά μέχρι τέλους. Έτσι το κατά πολύ μεγαλύτερο μέρος των περίπου 295.000 ευρώ που τοποθετήθηκε στο διάσημο βρετανικό ανταλλακτήριο επέστρεψε πολλαπλασιασμένο στην τσέπη των παικτών του στοιχήματος. Οι εν λόγω παίκτες πανηγύρισαν επίσης μια μεγάλη νίκη που θα θυμούνται για καιρό. Λυτρώθηκαν και πληρώθηκαν.

Αντίθετα, στο Ηράκλειο πανηγυρίζουν μόνο οι φίλοι του Άρη. Κι αυτό γιατί η νίκη του ΟΦΗ και η ισοπαλία είχαν δεχτεί τη μερίδα του λέοντος από τα περίπου 45.000 ευρώ του κοινού.

Ο ΠΑΟΚ που κέρδισε τελικά την Ξάνθη, έδωσε πολύ μικρό κέρδος στα λιγότερα από 100.000 ευρώ που προσέλκυσε ο αγώνας του.

Στο Αγρίνιο όπου απογοήτευσε η ΑΕΚ, αρχικά όλα έδειχναν διπλό. Η κατάσταση διορθώθηκε στο live μετά το προβάδισμα του Παναιτωλικού και πολύ περισσότερο μετά τη μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους. Η τιμή του άσου παρέμενε ψηλά (τηρουμένων των αναλογιών) και στα τελευταία λεπτά. Κοντά 95.000 ευρώ έπεσαν στη φωτιά και δεν κάηκαν όλα.

Η επίδειξη ισχύος του Παναθηναϊκού απέφερε κέρδος σε σχεδόν 75.000 ευρώ. Σχεδόν όλα έκλειναν στον άσο. Από εκεί και πέρα, περίπου 40.000 ευρώ είδαμε στο ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός, επίσης τα περισσότερα απέφεραν κέρδος με τον άσο. Ενημέρωση για το Αστέρας – Λάρισα δεν έχουμε, όπως και κανένα ματς της ΑΕΛ.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται απόψε στη Νέα Σμύρνη με τον άσο να κοντράρεται δεόντως για χάρη της ισοπαλίας και του διπλού της Λαμίας. Μεγάλη κινητικότητα προς το Χ2. Σημαντική κίνηση βλέπουμε και στο διπλό του Γκεζτέπε – Μπασακσεχίρ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ