Και τους έστησαν σε… μια γωνιά και θέλουν να τους τιμωρήσουν!

Και τους έστησαν σε… μια γωνιά και θέλουν να τους τιμωρήσουν!

Το… καρναβάλι που παριστάνει τους «γκάνγκστερ» της δημοσιογραφίας βγήκε παγανιά με τα «νεροπίστολα».

Απίστευτη είναι η… επόμενη μέρα της «μάχης» στο Περιστέρι. Εκεί που ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι στα όριο του ακατόρθωτου αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν επικράτησε με ανατροπή μόνο κόντρα στον –μέχρι χθες αήττητο- Ατρόμητο, αλλά επί της ουσίας έσπασε ένα «μπλόκο» από εκείνα που σου δίνουν την εντύπωση πως δεν… σπάνε με τίποτα. Με τον Ευαγγέλου να κάνει «πάρτι», τους επόπτες να κλείνουν τα μάτια σε παραβάσεις που θα έδινε μέχρι και ο Σπανός. Με τα παλικαράκια του ΠΑΟΚ στο χορτάρι όχι μόνο να «λυσσάνε», αλλά να δίνουν και…πόδια στα χέρια (αυτός ο Γιαννούλης άξιος). Με τον Κάναντι να κάνει σαν τρελός από τον πάγκο λες και ο Ατρόμητος με τη λήξη του ματς θα έπαιρνε… πριμ Τσάμπιονς Λιγκ.

Και αντί να τους πάρει σήμερα όλους μαζί στο κυνήγι κάποια αρχή; Έχουν βγει τα νεροπίστολα της δημοσιογραφίας, κάτι παιδάκια που το παίζουν «γκάνγκστερ» με τα ρούβλια, και δίνουν μάχη να τιμωρήσουν τους Ερυθρόλευκους. Ο Καραπαπάς λέει την έπεσε στους διαιτητές. Ο Καρέμπε. Ο Μοντέστο. Και τι έγινε λέει στο ημίχρονο, και γιατί δεν επεμβαίνει ο παρατηρητής της Λίγκας. Και γιατί δεν τιμωρούν τον Σισέ κλπ.

Εντάξει σεβαστό. Έχουν κάνει άλλα και άλλα για το μεροκάματο. Έφτασαν σε σημείο Παναθηναϊκοί άρρωστοι να το παίζουν ΠΑΟΚτζήδες από μικρά παιδιά. Έφτασαν σε σημείο άνθρωποι που μπάλα ποδοσφαίρου δεν είχαν δει ούτε σε φωτογραφία να παριστάνουν τους… insider. Δεν τρέχει κάτι. Κακομοίρηδες που νιώθουν τρόμο μη δυσαρεστηθεί ο Τσάρος και τους στείλει στην ανεργία. Αλλά όλα έχουν ένα όριο. Βρείτε τουλάχιστον κάτι πειστικό ρε γίγαντες. Εσάς που πέρσι σας ψάχναμε όταν ο Κωνσταντινίδης και ο Λουτσέσκου πήραν στο κυνήγι τον Καλτσά στην Τρίπολη (γιατί άραγε;). Εσάς που το πιστόλι του Σαββίδη πήγατε να μας πείσετε ότι ήταν προϊόν φωτομοντάζ, δύο μέρες μετά (όταν και αναφερθήκατε σε αυτό). Εσείς που μέχρι πέρσι γονατίζατε στον Τίγρη, αλλά που τώρα που σας πήρε στο κυνήγι παρακαλάτε να σας αφήσει να γράφετε έστω το όνομα της ΑΕΚ.

Δεν περιμένουμε φυσικά κάποιον ελεγκτικό μηχανισμό της δημοσιογραφίας να σας… κάνει ντα. Ούτε βέβαια να σας μαζέψει κάποια στιγμή κάποιος Εισαγγελέας. Επειδή όμως έρχονται δύσκολες μέρες, τουλάχιστον μην ξεφτιλίζεστε. Κρατήστε τη φαντασία σας. Θα σας χρειαστεί. Θυμηθείτε μας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ