Ζήτημα εγωισμού και αφοσίωσης

Ζήτημα εγωισμού και αφοσίωσης

Προτελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Champions League και δεν είναι άπαντες συγκεντρωμένοι - Λεφτά με ουρά στη Νέα Σμύρνη.

Ολοκληρώθηκε και η 11η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος νίκησε τελικά τη Λαμία, αγωνιζόμενος καλύτερα και ορθότερα στο τελευταίο ημίωρο και αρκούμενος σε ένα τυχερό γκολ. Οι Λαμιώτες δεν κατάφεραν να δώσουν ουσία στην υπεροχή τους, στο διάστημα που ήταν ανώτεροι. Το ποντάρισμα ήταν τεράστιο με το Χ και το διπλό να έχουν σαφή προτίμηση. Πριν ανοίξουν το σκορ οι κυανέρυθροι, είδαμε περίπου 300.000 ευρώ στο ανταλλακτήριο, το κοντέρ του οποίου έγραφε 405.000 στο 92′!

Πάμε τώρα στο Champions League. Οι όμιλοι 5-8 περνούν στην πέμπτη αγωνιστική τους. Τα ψέματα τελειώνουν και όσοι μπορούν να φέρουν τις υποχρεώσεις τους εις πέρας, θα τα καταφέρουν. Οι υπόλοιποι θα αναζητούν άλλοθι για την αποτυχία.

Είναι και ζήτημα ικανότητας και θέλησης αλλά και εγωισμού η έκβαση των αποψινών αγώνων. Μόνο που ενίοτε αυτός ο εγωισμός έχει αρνητικό προσωπείο. Για παράδειγμα η ΑΕΚ ρίχνει το τελευταίο της χαρτί για την τρίτη θέση του πέμπτου ομίλου, όμως αντί να είναι αφοσιωμένη στο στόχο της, παρουσιάζεται αναστατωμένη. Μια μέρα πριν το κομβικό ματς με τον Άγιαξ, τελείωσαν τρεις εκ των βασικότατων άσων της. Έτσι, για λόγους εγωισμού του διοικητικού ηγέτη της ομάδας. Γι’αυτό το διπλό των Ολλανδών κατρακυλάει. Στο 1,70 το ποντάρουμε και εμείς. Ο Άγιαξ έμεινε όρθιος σε Μονάχο και Λισαβώνα. Στο ΟΑΚΑ θα κολλήσει;

Στο Μπάγερν – Μπενφίκα δεν ξέρουμε αν θα υπερισχύσει ο εγωισμός του συλλόγου ή των παικτών που δεν αισθάνονται άνετα με τον Κόβατς για προπονητή. Έτσι, παίρνουμε το Γκολ Γκολ και αναμένουμε επιβεβαίωση.

Στον έκτο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στη Γαλλία έναντι της Λιόν,η οποία είχε θριαμβεύσει στην Αγγλία. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα καλούνται να τελειώνουν από σήμερα πρόκριση και κορυφή. Ας το κάνουν. Διπλό και over επίσης λόγω εγωισμού.

Για το ιδιο γκρουπ η Χοφενχάιμ παίζει τα ρέστα της μαζί με τη Σαχτάρ. Γκολ γκολ και over συνδυαστικά. Και οι δυο τα καταφέρνουν επιθετικά.

Στον έβδομο η Ρεάλ παίζει στο Ολίμπικο με τη Ρόμα. Ισόβαθμες οι ομάδες, με τους Μαδριλένους να βγαίνουν νικητές ακόμα και με ισοπαλία. Ρίσκο λοιπόν στο Χ. Στο μεταξύ, επισημαίνουμε οτι ο άσος της ΤΣΣΚΑ κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν κινείται έντονα στο εξωτερικό.

Στον όγδοο δεν υπάρχει στοιχηματική αξία στα Γιουβέντους – Βαλένθια και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουνγκ Μπόις. Οι αποδόσεις των πρώτων σημείων είναι για γέλια.

Ας αναφέρουμε και μερικές πτώσεις τιμών στο διαδίκτυο. Χ2 στο Πιτέρμπορο -Γουίμπλεντον, το ίδιο και στο Κρου – Κέιμπριτζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ