Αυτός που πήγε να τρελάνει τον Κούγια

Αυτός που πήγε να τρελάνει τον Κούγια

Ο Ζαχαριάδης που θα προσαρμοστεί στο ΟΑΚΑ, ο Τσαμούρης που ξέρει πως έχει η κατάσταση κι ο Κουμπαράκης που είχε αρνηθεί πέναλτι στον Ολυμπιακό με τον Λεβαδειακό. Ο Παράγκας έχει το παρασκήνιο των ορισμών.

Δύο από τους χειρότερους διαιτητές του πίνακα στέλνει ο Περέιρα, σε παιχνίδια φωτιά όπως Γιάννενα-ΟΦΗ και Λεβαδειακός- Αστέρας Τρίπολης. Άγνωστο για ποιο λόγο ο Τσαμούρης ξανασφυρίζει τον ΠΑΟΚ. Ο Κουμπαράκης που έχει δώσει εξετάσεις επανέρχεται στο Καραϊσκάκης.  Αναλυτικά:

Λάρισα-Πανιώνιος. Κατά κανόνα έχει καλές διαιτησίες ο Παπαδόπουλος.

Απόλλωνας- Ατρόμητος. Συνέχεια τα κάνει μαντάρα ο Κομίνης συνέχεια τον βάζουνε να παίζει. Τον Ατρόμητο πάντως όταν τον είχε ξανασφυρίξει στη Λειβαδιά τον είχε προσέξει. Είχε χαρίσει κόκκινη κάρτα στον Ρισβάνη.

Γιάννενα-ΟΦΗ. Λάμπρου. Είναι αυτός, που είχε πάει να τρελάνει τον Κούγια στη Ξάνθη. Άφησε τη Λάρισα με εννιά και σφύριξε πέναλτι για μαρκάρισμα εκτός περιοχής.

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης. Μανούχος κι ο θεός να σε φυλάει και να σε γλυτώνει . Στο Παναιτωλικός-Λαμία τα είχε διαλύσει όλα στο Ξάνθη- Γιάννενα είχε δώσει μαϊμού πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Άρης-Παναθηναϊκός. Από τους καλούς διαιτητές ο Τζοβάρας. Σωστός ο βοηθός Πετρόπουλος, με πολλά λάθη ο Νικολακάκης.

ΑΕΚ-Ξάνθη. Εκνευριστικός και σχολαστικός ο Ζαχαριάδης, δεν είναι καλή περίπτωση γιά το γηπεδούχο. Είναι έξυπνος όμως και θα προσαρμοστεί. Ακρίβος και Σίπκας από τους καλούς βοηθούς.

Λαμία- ΠΑΟΚ. Του Συνδέσμου Πειραιά ο Τσαμούρης, που είχε ξανασφυρίξει τον ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό. Δεν έχει δώσει δικαιώματα, αλλά ξέρει πως έχει η κατάσταση και θα φερθεί ανάλογα. Επικίνδυνοι οι βοηθοί Φίλος Παπαδόπουλος.

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός. Ο Κουμπαράκης έπαιξε τον Ολυμπιακό με τον Λεβαδειακό και δεν είχε δώσει πέναλτι, σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων. Του χαλίφη του βορρά ο βοηθός Κούλα Χασάν. Καλός ο Μπαλτάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ