Ντοκουμέντο: Η μεγάλη δικαίωση του Βιεϊρίνια για το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι (pic)

Ντοκουμέντο: Η μεγάλη δικαίωση του Βιεϊρίνια για το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι (pic)

Η προπαγάνδα καταρρέει: Κανένα πέναλτι στη φάση του 11ου λεπτού στο Λαμία-ΠΑΟΚ, καθώς ο Βιεϊρίνια δεν έκανε τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από τη δουλειά του. To10.gr παρουσιάζει το αποκλειστικό ντοκουμέντο.

Βάλθηκαν όλοι οι εγκάθετοι να στήσουν στον τοίχο τον ΠΑΟΚ και τον αρχηγό του. Βάλθηκαν να μας πείσουν ότι ο Βιεϊρίνια έκανε πέναλτι στο παιχνίδι με τη Λαμία. Βάλθηκαν να μας πείσουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ελέγχει την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τους αθλητικούς δικαστές. Είπαν μέχρι και ότι είναι ευνοούμενος της Κυβέρνησης. Αλλά τα ψέματα εδώ τελειώνουν. Η αλήθεια θα λάμψει σαν τα μάτια του βλαχοδήμαρχου που βλέπει τα πεντακοσάευρα να ανεμίζουν μπροστά του. Σαν τα τζάμια του Μακεδονία Παλάς. Σαν το μαλλί που αφήνει πέριξ της κεφαλής του ο Ευάγγελος ο Γραμμένος.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν έκανε κανένα πέναλτι. Ποτέ και πουθενά. Οποιος ισχυρίζεται ότι η φάση με το χέρι στην περιοχή της Λαμίας είναι πέναλτι είναι αδαής και στερείται στοιχειωδών ποδοσφαιρικών γνώσεων. Ούτε τα βασικά δεν ξέρει. Ασχετος είναι και στο λέω εγώ φίλε αναγνώστη. Είναι Α-Σ-Χ-Ε-Τ-Ο-Σ ή βαλτός. Οπως αυτοί οι αλήτες που γράφουν για το πέναλτι στο 11ο λεπτό και με το παιχνίδι στο 0-0 και δεν λένε τίποτα για την κόκκινη του Μπαράλες στο 75′, όταν ο ΠΑΟΚ νικούσε μόλις 1-0. Ή μας λένε για την άδικη αποβολή του Κάνιας, ο οποίος απλώς δεν θυμόταν ότι στις δύο κίτρινες παίρνει κόκκινη. Το ξέχασε και ο αλήτης ο κόρακρας τον απέβαλε. Ποιο πέναλτι, επαναλαμβάνω…

Επειδή εγώ εδώ δεν είμαι σαν τους άλλους. Εγώ έχω άποψη και κάνω ρεπορτάζ. Για αυτό, λοιπόν, σε ενημερώνω καλέ μου αναγνώστη ότι ο Βιεϊρίνια είχε κάθε δικαίωμα να διώξει την μπάλα με το χέρια. Ναι, πολύ καλά διάβασες. Ο Βιεϊρίνια τήρησε τον κανονισμό και αντί να τον επιβραβεύσουμε, ως έναν αθλητή που πάντα μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας, του δικαίου και ποτέ δεν προκαλεί, τον χλευάζουν ορισμένοι κακεντρεχείς.

Σύμφωνα με το 114ο άρθρο (από τα συνολικά 113) του νέου Αθλητικού Νομοσχεδίου Βασιλειάδη, ο Βεϊρίνια είναι ο πρώτος παίκτης-πολυθεσίτης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Νόμιμα. Δεν αγωνίζεται μόνο ως δεξιός μπακ, αριστερός μπακ, αριστερός εξτρέμ, δεξιός εξτρέμ, επιτελικός μέσος, επιθετικός. Οχι. Εχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και ως τερματοφύλακας, όποτε το κρίνει. Και αυτό έκανε και στη Λαμία. Απλά δεν επέτρεψε στην μπάλα να πάει στα δίχτυα του. Πού είναι το πρόβλημα σε αυτό; Αλήτες, εγκάθετοι

To10.gr δημοσιεύει και τη φωτογραφία-ντοκουμέντο από την προπόνηση του Βιεϊρίνια με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ, όπου επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ. Οχι τόσο αποκλειστικό όσο αυτό ανεξάρτητου Μέσου Ενημέρωσης, που λατρεύει τον Νίκο Φώσκολο, που αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει την ΚΕΔ, την UEFA, τη FIFA, τον Περέιρα, τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τον Iron Man, τον Ζορο και τον Γραμμένο, αλλά σίγουρα ανάλογης σοβαρότητας. Για να ευλογήσω και τα γένια μου, εγώ λέω ότι το δικό μου θέμα είναι πιο σοβαρό. Αλλά δεν θέλω να περιαυτολογήσω και με περάσετε για ψώνιο.

(Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να χαρακτηρίσετε «φωτογραφική» την αόρατη διάταξη στο αθλητικό νομοσχέδιο Βασιλειάδη για τον Βιεϊρίνια. Ο υπουργός δεν κάνει τέτοια. Ρωτήστε και τον Μελισσανίδη να σας πει τι τραβάει.)

Για να τελειώνουμε, όμως. Ο πόλεμος που δέχεται ο Αντρέ Αντελίνο #ΤΙΝΑΦΤΟΡΕΣ Βιεϊρίνια Φρέιτας, αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι βρόμικος και άδικος. Οσο κι αν ο Γραμμένος, ο Περέιρα, η ΕΠΟ, η FIFA, η UEFA και οι υπόλοιπες συμμαχικές δυνάμεις προσπαθούν να τους πλήξουν, δεν θα θα καταφέρουν.

Η αλήθεια θα λάμψει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ