Επιτέλους, να λάμψει η αλήθεια!

Επιτέλους, να λάμψει η αλήθεια!

Την επόμενη μέρα του πιο κραχτού πέναλτι που δεν δόθηκε την τελευταία 20ετία το… αντικειμενικό σάιτ του ΠΑΟΚ αποκαλύπτει την παράγκα του Ολυμπιακού με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ! Ναι, στον 7ο ουρανό όλοι αδέλφια!!!

Το τερμάτισαν. Ναι, δεν μεταδίδω άλλο ένα πράγμα όπως έλεγε και ο Χελάκης! Στον 7ο ουρανό όλοι αδέλφια, όπως φώναζε ο Βερνίκος. Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναι το σάιτ της αλήθειας που βάζει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο!

Το πιο αντικειμενικό σάιτ… του ΠΑΟΚ! Ναι, με έδρα την Δάφνη αλλά την καρδιά του στο μακρινό Ροστόβ, εκεί που ο ηγέτης μεγαλούργησε και έφτιαξε την αυτοκρατορία του.
Γιατί όμως θυμήθηκα ξάφνου τον συνονόματο δημιουργό του πιο αντικειμενικού σάιτ του… ΠΑΟΚ;

Μα γιατί επιτέλους έλαμψε η αλήθεια! Ναι καλέ μου αναγνώστη, γλυκιά μου αναγνώστρια, τομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί η παρέμβαση, μέσω… avatar, όπου ξεμπροστιάζει την κατάντια της διαιτησίας και συνάμα αποκαλύπτει ποιος είναι πίσω από όλα όσα ζούμε σε αυτή την σκοτεινή περίοδο της εξυγίανσης!

Μια μέρα μετά το πιο ιστορικό πέναλτι που δεν έχει δοθεί στο γήπεδο, που έτυχε να είναι του Βιειρίνια και κατά του ΠΑΟΚ, το σάιτ της αλήθειας του… ΠΑΟΚ αποκαλύπτει!

Ποιος είναι πίσω από τον Περέιρα; Ποιος είναι πίσω από την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ; Ποιος ελέγχει την ΕΠΟ του Γραμμένου; Ποιος ελέγχει τους διαιτητές που σφυρίζουν; Ποιος είναι αυτός που ουσιαστικά επέβαλε την εξυγίανση; Ποιος είναι ο ευνοημένος; Ακόμη αν θέλετε σε ποια ομάδα παίζει ο Βιειρίνια;

Ναι! Ναι! Ναι! Ρίγη συγκίνησης! Ναι! Ο Ολυμπιακός! Αυτός είναι κυρίες και κύριοι πίσω από όλα!

Αποκαλύψεις που τινάζουν συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο από το σάιτ του πρασινοφρουρού! Μέγας, τρανός! Βέβαια εδώ που τα λέμε ο βασιλάκης ακολουθεί την γραμμή που χάραξε νωρίτερα ο Νο1 ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, αλλά τι σημασία έχει η πρωτιά; Στο ίδιο σπίτι φιλοξενούνται οι αποκαλύψεις αυτές!

Ως γνωστόν ο Βαγγέλας είχε επιβάλλει την εξυγίανση και είχε πει το ιστορικό ο «δικός μας» για τον Γραμμένο. Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός επέβαλε τον Περέιρα, τον Τριτσώνη, τον Κουκουλάκη στην ΚΕΔ αλλά και τον Μάλαμα Τεβεκέλη στον ΠΑΟΚ για να κατασκοπεύει (μμμ, ενδιαφέρον…).

Είναι γνωστό παντού ότι η πιο αδικημένη ομάδα στα χρόνια της εξυγίανσης είναι ο ΠΑΟΚ. Όπως και όσοι νομίζουν πως ο Βιειρίνια παίζει στον ΠΑΟΚ κάνουν λάθος! Στον Ολυμπιακό παίζει για αυτό και το σάιτ του πρασινοφρουρού αποφάσισε μια μέρα μετά τα όργια στην Λαμία να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο!

Είναι να γελάει κανείς που έλεγε και ο συγχωρεμένος αλλά για τα λεφτά θα μας πουν και θα μας γράψουν πως και ο Τσίπρας είναι αριστερός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ