Στην Αγγλία που πληρώνει

Στην Αγγλία που πληρώνει

Το χθεσινό 3Χ3 μας «ζέστανε» για τα καλά με τις επιλογές μας να έρχονται και σήμερα από την Πρέμιερ Λιγκ.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, και αν το μετατρέψουμε λιγάκι και το κάνουμε από την αρχή τότε η Μονακό που έφερε το διπλό του 2.50 με την Αμιέν έδειξε τι θα ακολουθήσει στα δύο ματς της Αγγλίας.

Στην Πρέμιερ Λιγκ λοιπόν τα g-g στο Μπράιτον-Κρίσταλ Πάλας και Γουότφορντ-Σίτι ήρθαν θριαμβευτικά με αποδόσεις 2 και 1.85 αντίστοιχα και έτσι ο… Καμμένος πήρε «φωτιά» και «ζέστανε» για τα καλά όσους τον πίστεψαν και τον ακολούθησαν.

Γεμάτη Τετάρτη όμως θα μείνουμε αποκλειστικά στα ματς της Πρέμιερ Λιγκ με τρεις δυνατές επιλογές. Πρώτα από όλα βεβαίως στο ντέρμπι της βραδιάς με την Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» υποφέρουν στο Ολντ Τράφορντ, έρχονται όμως από καλά αποτελέσματα και είναι γενικότερα ανεβασμένοι. Η Μάντσεστερ μια από τα ίδια φέτος, μια πάνω μια κάτω.

Θα αποφύγω το σημείο και θα πάω στα γκολ πιστεύοντας πως στο πρώτο ημίχρονο θα έχουμε… νταβαντούρι. Το over 1,5 γκολ στο ημίχρονο πληρώνει σε αποδόσεις που φτάνουν το 2.40.

Δεύτερη επιλογή από τον αγώνα της Γουλβς με την Τσέλσι. Εδώ χωρίς πολλά – πολλά το διπλό που βρίσκεται από 1.75 και πάνω μου κάνει. Χωρίς περαιτέρω ανάλυση…

Κλείνουμε με τον αγώνα της Φούλαμ με την Λέστερ όπου θα ψάξουμε τα γκολ που τα έχουν εύκολα και οι δύο ομάδες. Όταν μάλιστα το over 2,5 πληρώνει με 1.90 τότε βουρ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ