«Κεφάλι» και πάλι η Αγγλία

«Κεφάλι» και πάλι η Αγγλία

Οι επιλογές από το Νησί αποτελούν την βάση για σήμερα

Το διήμερο που πέρασε μας δίδαξε πως το μπάσκετ δεν μας… πάει και ιδιαίτερα. Η Βέρντερ επιβεβαίωσε την βασική μας επιλογή, όχι όμως ο Παναθηναϊκός που πια δείχνει ξεκάθαρα πως έχει σοβαρά προβλήματα.

Στο γεμάτο κουπονάκι σήμερα πάμε με επιλογές κυρίες από την Αγγλία. Όσο πιο μεγάλο το κουπόνι τόσο πιο εύκολο να χαθείς, να παρασυρθείς σε πολλές επιλογές και στο τέλος να… κουβαδιαστείς.

Προσπαθώντας λοιπόν να μαζέψουμε όσο περισσότερο γίνεται τις επιλογές μας ξεκινάμε από το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα πάει τρένο όμως στο Λονδίνο θα κάνει στάση. Η διπλή στο 1Χ της Τσέλσι πληρώνει με αποδόσεις κοντά στο 1.85 και το επιλέγουμε όπως και το όβερ από το συγκεκριμένο ματς από την στιγμή που το βρίσκουμε πάνω από το 1.70.

Αγγλία συνεχίζουμε με το όβερ της Λέστερ με την Τότεναμ, ματς που θα μπορούσε κάλλιστα να κάτσει και το αμφίσκορο. Για σημείο, ναι μεν η Τότεναμ είναι το φαβορί αλλά δεν θα το ακουμπήσουμε.

Στην Τσάμπιονσιπ τώρα η Λίντς αντιμετωπίζει την ΚΠΡ είναι το φαβορί με αποδόσεις στο 1.75 και θα την τιμήσουμε όσο και αν το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι… τρελό και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Πάμε Ισπανία και στην επικράτηση της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ που σε αποδόσεις του 1.55 μας κάνει ενώ δύο πιο δυνατές αποδόσεις με μεγαλύτερο ρίσκο βεβαίως είναι το διπλό της Ντόρτμουντ με την Σάλκε (2.20) και η επικράτηση της Ρόμα εκτός έδρας με την Κάλιαρι (1.90).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ