This is Anfield

This is Anfield

Πάμε στα… αστέρια απόψε με βάση την Λίβερπουλ του Κλοπ

Μέρα Τσάμπιονς Λιγκ απόψε και όλα τα άλλα πάνε στην άκρη. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βεβαίως βρίσκεται στην αναμέτρηση του Άνφιλντ. Λίβερπουλ-Νάπολι και όποιος αντέξει με τους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ να θέλουν μόνο νίκη και υπό προϋποθέσεις με δύο γκολ διαφορά για να περάσουν στους «16» της διοργάνωσης.

Νίκη που πληρώνει λίγο πάνω από το 1.60 απέναντι σε μια Νάπολι που είναι δεδομένο πως θα βάλει πολύ δύσκολα στο συγκρότημα του Κλοπ. Παρόλαυτα όμως θεωρώ πως η Λίβερπουλ θα επικρατήσει σε ένα ματς που δύσκολα θα μείνει χαμηλά στα γκολ. Λογικά το όβερ 2,5 είναι χαμηλά σε αποδόσεις γύρω από το 1.5, αξίζει το ποντάρισμα στο οβερ 3,5 που πληρώνει κοντά στο 2.40.

Φεύγοντας από το Άνφιλντ πάμε στο Καμπ Νου εκεί όπου η πρώτη και αδιάφορη Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τότεναμ που θέλει μόνο νίκη εκτός αν η Ίντερ δεν επικρατήσει της τελευταίας Αιντχόβεν στο Μιλάνο.

Έχει πολύ ενδιαφέρον το σετ αποδόσεων και για το σημείο αλλά και στα γκολ των ομάδων. Το όβερ 1,5 της Τότεναμ δίνεται κοντά στο 2.30, το όβερ 3,5 συνολικά στο 2.20.

Τι άλλο κρατάμε από την βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ; Το αμφίσκορο στο Γαλατά-Πόρτο, την επικράτηση της Σάλκε επί της Λοκομοτίβ σε αποδόσεις μάλιστα που αγγίζουν τον διπλασιασμό και το διπλό της Ατλέτικο αρκεί να μην πέσει ακόμη πιο κάτω από το 1.65 που βρίσκεται τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ