Σε ποια ομάδα λέει ο Σέλουκ, ότι θα κλείσει ο Τουρέ

Σε ποια ομάδα λέει ο Σέλουκ, ότι θα κλείσει ο Τουρέ

Τι λέει ο Ρώσος ατζέντης για τον αγαπημένο του πελάτη. Πόσες πιθανότητες έχει να δικαιωθεί;

Ένας μικρός θεός ο Ντμίτρι Σέλουκ. Μια αγαπημένη φυσιογνωμία, που ο μεγαλοδύναμος τον έπλασε για να δώσει άλλη οντότητα στους μάνατζερ αυτούς του κόσμου. Πάντα ιδιαίτερος. Και στα καλά, και στα δύσκολα. Μην φανταστεί κανείς λοιπόν ότι πτοήθηκε από την λύση της συνεργασίας του Γιάγια Τουρέ με τον Ολυμπιακό. Κάθε άλλο.

Ο Ρώσος ατζέντης υποστηρίζει πως ήδη έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με μπόλικα κλαμπ και πως τον Γενάρη ο διάσημος πελάτης του, θα κάνει μια ακόμη μεταγραφή που θα αποτελέσει σημείο συζήτησης. Για να το κάνουμε… πενηνταράκια; Ο Σέλουκ λέει στους φίλους του, πως τον Τουρέ τον προορίζει για το Καμπιονάτο. Και μάλιστα δείχνει τη Μίλαν ως το επικρατέστερο κλαμπ. Ναι, για την αντίπαλο της Πέμπτης λέμε. Για τη Μίλαν του… Μιλάνου.

Αν είναι τόσο ισχυρός και ικανός για ένα τέτοιο deal; Γενικά είναι ικανός για πολλά πράγματα. Λέει πάντα περισσότερα από όσα πρέπει, αλλά αποδεδειγμένα έχει καταφέρει μπίζνες που άλλοι δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν. Παρά ταύτα: Στην προκειμένη περίπτωση είναι λιγάκι δύσκολο να τον πιστέψουμε. Και εμείς, αλλά και οι φίλοι του που καταλαβαίνουν πως ο Γιάγια Τουρέ την επόμενη φωτογραφία του για συμφωνία με ομάδα θα την βγάλει δίπλα σε κάποιους που θα φορούν κελεμπίες.

Προς Αραβία μεριά, δηλαδή. Και θα του ταιριάζει και μια χαρά του Γιάγια. Τεράστια φίρμα, μεγάλος ο θαυμασμός των εμίρηδων στη Πρέμιερ Λιγκ. Πολλά τα λεφτά. Λίγες οι αγωνιστικές απαιτήσεις. Γιατί όχι λοιπόν;  Σε τελική ανάλυση ο Τουρέ δεν έχει τίποτα να αποδείξει. Καριέρα με όλη τη σημασία της λέξης, στο υψηλότερο επίπεδο. Ένας από τους καλύτερους Αφρικανούς όλων των εποχών…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ