O Περέιρα προκαλεί, ο Γραμμένος απολαμβάνει

O Περέιρα προκαλεί, ο Γραμμένος απολαμβάνει

Ο Κούγιας τόλμησε να μιλήσει για τον ΠΑΟΚ. Και το πλήρωσε με... Ζαχαριάδη.

Την Δευτέρα αρνήθηκε να δει τον Αλέξη Κούγια, παρότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ έφτασε ως την πόρτα του με έναν σωρό από παράπονα για την αντιμετώπιση της ομάδας του, στην Τούμπα. Την Τετάρτη το πρωί δημοσιεύθηκε μια συνέντευξη του σε πολιτική εφημερίδα που αν μη τι άλλο απέδειξε πως ο Μέλο Περέιρα μας γράφει όλους στα παλιά του παπούτσια λες και πρόκειται για αρχιδιατητή της Πρέμιερ Λιγκ, και όχι του εγχώριου καφενείου της Εξυγίανσης.

Και μέχρι να βραδιάσει; Ο Πορτογάλος έδειξε πως άμα γουστάρει μας κάνει και πλάκα. Διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η απόφαση του, να ορίσει στο ΑΕΚ-ΑΕΛ της Κυριακής τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη. Τον διαιτητή που πέρσι στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου (ΑΕΛ-ΑΕΚ) επί της ουσίας έκρινε και την πρόκριση σε μια βραδιά που και οι τυφλοί… είδαν.

Τη νύχτα που έγιναν αυτά:

https://www.youtube.com/watch?v=oxJX36pLhEQ

Την ίδια νύχτα (1/3/2018) που η UEFA έστελνε στην Ελλάδα τον Μαρίν για να αναλάβει στην ΚΕΔ πλάι στον Περέιρα παίρνοντας τη θέση του Κουκουλάκη (λέμε τώρα, μιας και ο συγκεκριμένος είναι ακόμη εδώ).

Ανεπιθύμητος για την ΑΕΛ ο Ζαχαριάδης όπως καταλαβαίνει κανείς. Πόσο μάλλον όταν τον ξαναβρίσκει απέναντι της κόντρα στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη.

Δεν ήξερε ο Περέιρα; Μπα, μια χαρά ήξερε. Δεν ξέρει ο Γραμμένος; Μια χαρά ξέρει. Τι κάνει λοιπόν ακριβώς η ΚΕΔ και η ΕΠΟ; Προκαλούν. Και τον Κούγια, και την λογική. Επίδειξη δύναμης.

Γιατί θέλουν και γιατί μπορούν. Γιατί δεν τους μιλάει κανείς. Γιατί δεν ενδιαφέρονται αν από Κυριακή σε Κυριακή στα γήπεδα ο κόσμος… φτάνει στα κάγκελα. Ο Κούγιας τόλμησε να μιλήσει για ένα ματς με τον ΠΑΟΚ.

Και όταν μιλάς για τον ΠΑΟΚ αυτόν τον καιρό στην ΕΠΟ, θα πρέπει να το σκέφτεσαι δύο φορές…

Τρεις, αν στην εξίσωση βάλεις και τον Περέιρα. Που καίγεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Εκείνο που θα συνεχίσει να βάζει στην τσέπη του 22.500 ευρώ τον μήνα εις υγείαν των κορόιδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ