Γκολ παντού…

Γκολ παντού…

Από την Τούμπα και το Καραϊσκάκη έως την Αυστρία, το Βέλγιο και την Ισπανία κυνηγάμε τα γκολ στην τελευταία αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Φινάλε στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με το Γιουρόπα Λιγκ και το ελληνικό ενδιαφέρον στο ζενίθ με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να διεκδικούν πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης.
Στοιχηματικά και τα δύο ματς έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ξεκινώντας από τον ΠΑΟΚ που μπαίνει πρώτος στην μάχη στις 7.55 στην Τούμπα με την ΜΠΑΤΕ αξίζει να παρατηρήσουμε πως ακόμη δεν έχει σκοράρει στην έδρα του. Είναι μάλιστα η μοναδική ομάδα στις ευρωπαικές διοργανώσεις, μαζί με την Ντουντελάνζ που έχει αυτό το αρνητικό ρεκόρ. Απόψε χρειάζεται τουλάχιστον ένα γκολ για να νικήσει και να περιμένει πως η Τσέλσι θα επικρατήσει της Βίντι την ίδια ώρα.

Ο άσος του 1.60 προφανώς δεν λέει κάτι, το 1.90 περίπου όμως του οβερ 2,5 λέει. Ειδικά με την ΜΠΑΤΕ που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

Πάμε στο Καραϊσκάκη όπου ναι μεν ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται για το τι θα γίνει στο άλλο ματς αλλά δεν του αρκεί η νίκη επί της Μίλαν. Δύο γκολ διαφορά θέλει και αυτό στο 2-0 και το 3-1 γιατί μετά αλλάζουν τα δεδομένα. Θα τα καταφέρει; Δύσκολο. Η Μίλαν σκοράρει και λογικά θα ψάξει το γκολ και στο Φάληρο. Θα πάμε και εδώ στο οβερ 2,5 με αποδόσεις μάλιστα που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Στα υπόλοιπα και πάντα στο οβερ 2,5, βλέπουμε τα ματς Σεβίλλη-Κράσνονταρ, Ραπίντ-Ρέιντζερς, Γκενκ-Σαρπσμποργκ, Σέλτικ-Σάλτσμπουργκ και Άρσεναλ-Καραμπάκ. Αποδόσεις από 1.5 έως και 1.80 τα παραπάνω ματς, λογικό καθώς μιλάμε για ομάδες που σκοράρουν γενικότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ