Ζήτω η εξυγίανση! Έκαναν διεθνή την Δέτση!

Ζήτω η εξυγίανση! Έκαναν διεθνή την Δέτση!

Θυμάστε την βοηθό στο ματς Παναιτωλικός-ΑΕΚ; Την βοηθό που δεν πέτυχε οφσάιντ για οφσάιντ; Η εξυγίανση την έκανε διεθνή!

Να στο λένε και να μην το πιστεύεις! Να λες πως δεν μπορεί, δεν γίνεται τόσο χαμηλά να πέσει η… εξυγίανση. Δεν γίνεται τόσο ξεδιάντροπα! Συγχαρητήρια στην ΚΕΔ, την ΕΠΟ, την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ!

Θυμάστε την βοηθό που τα έκανε μαντάρα στο ματς Παναιτωλικός-ΑΕΚ; Είναι πλέον διεθνής! Αντί να της πάρουν το σημαιάκι και να την στείλουν στο σπίτι της μια και καλή την επιβράβευσαν κιόλας όπως φαίνεται και στην σχετική ανακοίνωση.

Για όσους δεν θυμούνται Δέτση ήταν η καλύτερη… παίκτρια του Ουζουνίδη στο ματς του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ. Η Δέτση ακύρωσε για οφσάιντ γκολ του Παναιτωλικού που βεβαίως ήταν καθαρό, φάση όχι για μια… τρίχα, δύσκολη δηλαδή αλλά ξεκάθαρη, μέτρα απόσταση είχε ο παίκτης του Παναιτωλικού, άφησε το γκολ που μείωσε η ΑΕΚ από οριακή θέση οφσάιντ ενώ άφησε από κραχτή θέση οφσάιντ την ΑΕΚ να κάνει ευκαιρία στο φινάλε για την ισοφάριση.

Αυτή την βοηθό που ξαναλέμε έπρεπε να της απαγορευτεί ξανά η ενασχόληση με την διαιτησία, ακόμη και ερασιτεχνικά, την στέλνουν οι εξυγιαντές στην Ευρώπη! Μαζί βεβαίως με τον Τζήλο που ήξερε πως είναι στους πίνακες με τους διεθνείς και έδειξε την χαρά του με την εξυγιαντική διαιτησία, βγαλμένη από τα «πέτρινα χρόνια» του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Στην εξυγίανση λοιπόν το ξεκάθαρο μήνυμα είναι ένα. Βοηθάς τους «νονούς της εξυγίανσης», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δηλαδή και παίρνεις μπόνους. Άντε και ο Τσαμούρης σύντομα! Ίχνος ντροπής! Και προσέξτε τώρα. Οι… υπηρέτες της εξυγίανσης, τα «καλάσνικοφ» του… πατερούλη θα σας πουν πως οι λίστες είχαν δοθεί από τις 25 Οκτωβρίου και πως δεν μπορούσαν να τις αλλάξαν γιατί θα χάναμε θέση. Άρα δεν ήξεραν πως η Δέτση και ο Τζήλος θα τα κάνουν μαντάρα.

Αλλά αν το πουν αυτό θα έχουν απλά ξεφτιλιστεί ακόμη περισσότερο, γιατί απλά οι συγκεκριμένοι ξέροντας πως έχουν επιβραβευτεί για την πίστη στην… εξυγίανση φρόντισαν να είναι και… καλά παιδιά εκεί που έπρεπε. Δεμένο τον γάιδαρο τον είχαν.

Υ.Γ. Πολλά συγχαρητήρια βεβαίως και στον Περέιρα. Σπουδαία δουλειά μίστερ, συνέχισε απτόητος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ