Λάθος οι αποδόσεις στο ΟΑΚΑ

Λάθος οι αποδόσεις στο ΟΑΚΑ

Ο Ατρόμητος είναι δεύτερος, παίζει με τον Παναθηναϊκό που έχει σοβαρές απουσίες και παρόλα αυτά παρουσιάζεται ως το μεγάλο αουτσάιντερ…

Ξεκινάω πρώτα από την αυτό-αποθέωση μου. Δύο βαρβάτα g-g από τη φτωχή πλην τίμια Σούπερ Λιγκ σας πρόσφερε χθες ο Καμμένος με αποδόσεις 2.40 και 2.30 παρακαλώ. Τα ματς στα Γιάννενα και την Τρίπολη έφεραν την απόλυτη δικαίωση. Μαζί και η τριαδούλα της Σούπερ Λιγκ με όβερ 1,5. Δεν πήγε ο άσος του Άρη που στράβωσε από την στιγμή που έπαιξε από τόσο νωρίς με παίκτη λιγότερο.

Στα Ευρωπαϊκά μας δεν μας πήγε τόσο καλά αλλά όμως επιβεβαιώθηκαν το διπλό της Γιουβέντους και τα οβεράκια της Στουτγάρδης και της Γούοτφορντ.

Πάμε γρήγορα στο σημερινό κουπονάκι που είναι αλήθεια πως δεν μας ενθουσιάζει. Θα σταθώ και πάλι στην Σούπερ Λιγκ, κυρίως στο ντέρμπι της αγωνιστικής αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟ και τον Ατρόμητο. Και είναι αλήθεια πως προσπαθώ να καταλάβω για πιο λόγο ο ΠΑΟ είναι το ξεκάθαρο φαβορί και μάλιστα με αποδόσεις που από το πρωί της Κυριακής έχουν πέσει κάτω από το 2! Ο ΠΑΟ που αποτελεί μια νεανική ομάδα που έχει σημαντικές απουσίες σήμερα και απέναντι του έχει τον δεύτερο στην βαθμολογία Ατρόμητο με μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Η διπλή ευκαιρία λοιπόν στο Χ2 δίνει 1.85 με 1.90 αυτή την στιγμή την ώρα που ο άσος είναι στο 1.95! Δεν τίθεται θέμα λοιπόν για την επιλογή.

Στο Καραϊσκάκη τώρα ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει την Λαμία που θα προσπαθήσει να του βάλει δύσκολα. Νομίζω ότι θα το πετύχει για αυτό θα πάω στο Under 2,5 που πληρώνει με διπλασιασμό και βάλε.

Στο ντέρμπι της Αγγλίας τώρα, στο Λίβερπουλ-Μάντσεστερ προσπάθησα πολύ να καταλήξω. Ο άσος που έχει κατρακυλήσει κάτω από το 1.60 δεν μου κάνει παρότι η Λίβερπουλ είναι το μεγάλο φαβορί.

Θα ρισκάρω σε ένα πρώτο ημίχρονο φωτιά με οβερ 1,5 ημίχρονο με απόδοση στο 2.50!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ