Φαβορί η Ντινάμο αλλά…

Φαβορί η Ντινάμο αλλά…

Τι δίνουν οι μπουκ λίγη ώρα αφότου έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τι ελπίδες δίνουν στον Ολυμπιακό απέναντι στους Ουκρανούς;

Μάθαμε λοιπόν και τα ζευγάρια στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός βρήκε στον δρόμο του την Ντιναμό Κιέβου που βεβαίως είναι ένας δυνατός αντίπαλος αλλά αν σκεφτούμε πως είχαν μείνει ως υποψήφιοι αντίπαλοι η Άρσεναλ, η Σεβίλλη και η Μπενφίκα, τότε το βλέπεις με άλλο μάτι.

Όπως και να έχει η κλήρωση δεν λέει τίποτα, στο χορτάρι τα πάντα κρίνονται. Για τους μπουκ βεβαίως τα ματς… άρχισαν ήδη.

Έχουν ήδη βγει στις στοιχηματικές εταιρείες αποδόσεις τόσο για τα πρώτα ματς όσο και τα μακροχρόνια.

Η Ντιναμό Κιέβου λοιπόν είναι το φαβορί για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Όχι όμως το ξεκάθαρο φαβορί. Στο 1.70 και λίγο πιο πάνω θα βρούμε την πρόκριση των Ουκρανών την ώρα που ο Ολυμπιακός προσφέρεται σε αποδόσεις γύρω από το 2.10. Μικρή η διαφορά.

Ενδιαφέρον έχει και το σετ αποδόσεων που προσφέρεται αυτή την στιγμή για το πρώτο ματς, στις 14/2 στο Καραϊσκάκη. Καθαρό φαβορί ο Ολυμπιακός με αποδόσεις από 2.10 έως 2.20. Η ισοπαλία και το διπλό των Ουκρανών στο 3.40.

Όσο για τα μακροχρόνια ο Ολυμπιακός στο 1.70 είναι ο αποκλεισμός του στους 32 και στο 3.25 στους 16. Στα προημιτελικά εκτινάσσεται στο 7, στα ημιτελικά στο 20 και στον τελικό στο 75.
Γενικά η Τσέλσι είναι με διαφορά το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ με αποδόσεις κοντά στο 5. Ακολουθεί η Άρσεναλ στο 6.5, η Νάπολι, η Ίντερ, η Σεβίλλη και η Βαλένθια. Ο Ολυμπιακός πληρώνει με απόδοση 100.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ τώρα η πρόκριση της Παρί επί της Γιουνάιτεντ πληρώνει σε αποδόσεις στο 1.30, ενώ φαβορί είναι η Λίβερπουλ κόντρα στην Μπάγερν. Τεράστιο φαβορί η Ρεάλ επί του Άγιαξ όπως και η Σίτι επί της Σάλκε και η Μπαρτσελόνα με την Λιον.

Ρόμα-Πόρτο δίνεται στα ίσια (1,90 και οι δύο), η Ντόρτμουντ ένα πολύ μικρό προβάδισμα από την Τότεναμ και η Γιουβέντους ξεκάθαρο επί της Ατλέτικο.

Οι αγώνες βεβαίως θα γίνουν σε δύο μήνες από τώρα άρα δεδομένα κάποιες αποδόσεις θα αλλάξουν. Όχι δραματικά όμως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ