Στις…  Θερμοπύλες ο Γρηγορίου

Στις…  Θερμοπύλες ο Γρηγορίου

Με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Χάβος και ο Τεννές αναζητεί την εκδίκηση.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου όταν και ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Μπάμπη Τεννέ με την Λαμία έως σήμερα έχει κρυώσει άραγε το πιάτο;

Ο νυν τεχνικός του Απόλλων Σμύρνης είχε μάθει ότι ο Μάκης Χάβος είχε συμφωνήσει να τον διαδεχτεί πριν καν τεθεί θέμα. Ο Τεννές το θεώρησε unfair και αντιεπαγγελματικό αυτό τόσο από τον Χάβο όσο και από τον Πανουριά Παπαϊωάννου. Οπότε η Κυριακάτικη επιστροφή του έμπειρου τεχνικού στην Λαμία έχει πολύ ψωμί.

Ο Μάκης Χάβος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Μετά τις πρώτες θετικές εμφανίσεις και τους γρήγορους βαθμούς που μάζεψε, η Λαμία αγνοεί το γκολ -και τη νίκη φυσικά- στα έξι τελευταία ματς της. Η ομάδα έχει υποχωρήσει κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού και η αναμέτρηση με τον Απόλλων είναι κομβική. Ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος κάτι που είναι ιδανικό για αλλαγή προπονητή. Μια ιδέα που έχει ωριμάσει στο μυαλό του ιδιοκτήτη της Λαμίας, ο οποίος έχει επενδύσει πολλά χρήματα αλλά η πορεία της ομάδας δεν είναι ανάλογη. Επιπλέον ακούει διάφορα για την συμπεριφορά του Χάβου. Σε πρώτο χρόνο τον στήριξε στην κόντρα με τον Κασναφέρη αλλά αυτή την φορά το πιθανότερο είναι να πληρώσει αυτός το μάρμαρο.

Εντός έδρας η Λαμία έχει αναδειχθεί ισόπαλη με Ξάνθη, ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης, ηττήθηκε από Αρη, ΠΑΟΚ και έχει κερδίσει μόνο τον Λεβαδειακό σε ένα γκραν γκινιόλ παιχνίδι, το οποίο ο Χάβος πήγε να χάσει μέσα από τα χέρια του, αφού το 2-0 έγινε 2-2 και η ομάδα λυτρώθηκε στο φινάλε.

Εφόσον την Κυριακή δεν έρθει η νίκη, τότε το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Μάκη Χάβο να λύνει την συνεργασία του, τον Μπάμπη Τεννέ να παίρνει την εκδίκηση του και το Μιχάλη Γρηγορίου να πηγαίνει για συζητήσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ