Αρκεί το τέλος του Πασκουάλ;

Αρκεί το τέλος του Πασκουάλ;

Ο Καμμένος πήρε… φωτιά χθες με το βαρβάτο 4Χ4 και αναρωτιέται για σήμερα και το ματς του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ.

Θα ευλογήσω τα γένια μου, για λίγο. Θα αυτό-αποθεωθώ! Δεν είναι και λίγο να σας προσφέρει στο πιάτο ο Καμμένος ένα γλυκύτατο 4Χ4.

Με συνολική απόδοση παρακαλώ 12,3! Και τα g-g στα Βόλος-ΑΕΚ, Εργοτέλης-Άρης, Παναχαϊκή-Λεβαδειακός επιβεβαιώθηκαν και η εύκολη επικράτηση της ΤΣΣΚΑ επί της Εφες. Τι άλλο κάνω, που έλεγε και ο Μάρκο Πάντελιτς!

Πάσα σε κενή εστία σας πρόσφερε ο Καμμένος για καλά Χριστούγεννα. «Κοκόρι» λοιπόν με την ελπίδα πως δεν θα έχουμε καμιά ανώμαλη προσγείωση (φτου, φτου, φτου) πάμε με μπασκετάκι σήμερα στο κυρίως πιάτο.

Στο ματς του ΟΑΚΑ και τον «τελικό» όπως έχει προκύψει – ονομαστεί ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Αρμάνι του Τζέιμς. Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση και οι δύο ομάδες. Με μεγάλη ανάγκη για το ροζ φύλλο. Με τον Πασκουάλ να χαιρετά τον Παναθηναϊκό. Αρκεί όμως το τέλος του Πασκουάλ για να γυρίσει το χαρτί άμεσα ο Παναθηναϊκός;

Πάντα μια απόλυση προπονητή λειτουργεί ως ηλεκτροσόκ. Όμως έφταιγε για όλα ο Ισπανός τεχνικός; Γιατί οι παίκτες του σέρνονταν εδώ και καιρό, δεν έβγαζαν δίψα, κάψα, τρέλα. Θα την βγάλουν τώρα υπό τις απειλές του Γιαννακόπουλου;

Πολλά τα ερωτήματα. Απέναντι τους δεν θα έχουν την Νταρουσάφακα που νίκησαν την προηγούμενη εβδομάδα με τα χίλια ζόρια, αλλά την πολύ καλύτερη Αρμάνι. Που και αυτή παραπατάει αλλά έχει υλικό που μπορεί να κάνει την ζημιά.

Το κούρασα όμως. Το 1.50 του άσου ίσως να επιβεβαιωθεί. Δεν αξίζει το ρίσκο της επιλογής. Ντέρμπι βλέπω, μάχη μέχρι το τέλος με το +5,5 της Αρμάνι να πληρώνει με 1.90.

Όσο για τα ποδοσφαιρικά. Διπλό η Λίβερπουλ στο 1.60, όβερ 2,5 Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ στο 1.45 και άσο η Κολωνία στο 1.50.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ