Στο Νησί έχει «ψωμί»

Στο Νησί έχει «ψωμί»

Βάση η Αγγλία στις σημερινές μας επιλογές αλλά και ολίγον από Ισπανία και Ιταλία.

Τελικά δεν έφτανε το τέλος του Πασκουάλ όπως αποδείχθηκε περίτρανα χθες στο ΟΑΚΑ με την επιλογή να κοντράρουμε τον Παναθηναϊκό παίρνοντας το +5,5 της Αρμάνι στο 1.90 να δικαιώνεται απόλυτα. Για την ακρίβεια αν παίρναμε περισσότερο ρίσκο σε ένα ματς που βλέπαμε πως οι πράσινοι δεν το έχουν παρά την απόλυση του Πασκουάλ θα είχαμε ένα γλυκύτατο τριπλασιασμό, όμως μην είμαστε και πλεονέκτες.

Η χθεσινή βασική μας επιλογή δικαιώθηκε απόλυτα και αν δεν μας έριχνε στα βράχια η Κολονία θα είχαμε για δεύτερη σερί μέρα το απόλυτο. Βεβαίως 7/8 σε δύο μέρες δεν το λες και άσχημα καθώς τόσο η Λίβερπουλ έφερε το διπλό όσο και το ντέρμπι της Μπουντεσλιγκα ήρθε όβερ.

Αφήνω όμως την σάλτσα και πάω βουρ στα σημερινά. Στην Αγγλία πέφτει το βάρος των επιλογών για σήμερα, τέσσερις τον αριθμό. Αρχή από το Νιουκάστλ-Φούλαμ. Φαβορί οι γηπεδούχοι για να πάρουν την νίκη με τον άσο στο 2.10, εξαιρετικό όμως και το αμφίσκορο στο 1.75.

Στην Πρέμιερ και πάλι Τσέλσι-Λέστερ και Γούεστ Χάμ-Γουότφορντ είναι ματς που μπορούν κάλλιστα να ανοίξουν και να μας προσφέρουν το όβερ 2,5 που και στα δύο πληρώνει από 1.70 έως 1.75. Μεγάλο ρόλο και στα δύο ματς για να ανέβει το σκορ ψηλά θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι και το κατά πόσο θα σκοράρουν. Έτσι παίρνει αξία και το g-g.

Παραμένω Αγγλία αλλά κατεβαίνω μια κατηγορία. Πάω στην «δική μας» Νότιγχαμ λόγω Μαρινάκη, κατά το «δικός μας» Γραμμένος λόγω Σαββίδη. Αφήνω το χιούμορ στην άκρη και ποντάρω στην επικράτηση της Νότιγχαμ επί της ΚΠΡ που πληρώνει με απόδοση 2.10.

Δύσκολο ματς σε μια κατηγορία που μπορούν να συμβούν τα πάντα όμως αξίζει της εμπιστοσύνης μας ο άσος σε τέτοια απόδοση.

Το μενού για σήμερα περιλαμβάνει και ολίγον από Ισπανία και Ιταλία. Ατλέτικο-Εσπανιόλ με το 2.25 για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες να είναι εξαιρετικό όπως και το 1.80 στο Μίλαν-Φιορεντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ