«Μαύρο» στον Μάβραϊ

«Μαύρο» στον Μάβραϊ

Απογοητευμένος είναι ο Θεόδωρος Καρυπίδης από τον Αλβανό κεντρικό αμυντικό που αποτέλεσε προσωπική του επιλογή.

Αποτέλεσε το κερασάκι στις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις του Αρη. Ο Μέργκιμ Μάβραϊ ήρθε και ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων του Αρη. Ο 32χρονος διεθνής Αλβανός, με την 13χρονη θητεία στην Μπουντεσλίγκα υπέγραψε για να αποτελέσει τον ηγέτη στην άμυνα της ομάδας.

Μέχρι τώρα είτε γιατί δεν έχει προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, είτε γιατί δεν μπορεί να βρει χημεία με τους συμπαίκτες του, έχει απογοητεύσει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Τέσσερις φορές ξεκίνησε όλες και όλες βασικός και στις δυο από αυτές η ομάδα «έφαγε» ντόρτια σε Περιστέρι και ΟΑΚΑ. Ο Μάβραϊ έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας και φυσικά δεν συμβαδίζει με την προσφορά του.

Ο Αλβανός έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο αλλά ήδη ο Θεόδωρος Καρυπίδης που είχε πάρει πάνω του αυτή την μεταγραφή, έχει συνειδητοποιήσει το λάθος του και προσπαθεί να το διορθώσει. Εχουν γίνει ήδη κάποιες πρωταρχικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του για να βρεθεί μια φόρμουλα να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Η πιθανή αποχώρηση του Μάβραϊ εννοείται ότι θα ανοίξει τον δρόμο στην μεταγραφή ενός άλλου κεντρικού αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ