Ολυμπιακός – Απόλλωνας Σμύρνης : Τώρα να δούμε τον Τζούρτζεβιτς

Ολυμπιακός – Απόλλωνας Σμύρνης : Τώρα να δούμε τον Τζούρτζεβιτς

Αλλο πράγμα να μπαίνεις αλλαγή, άλλο να παίζεις με τον Κισσαμικό και εντελώς διαφορετικό να παίζεις από την αρχή στο πρωτάθλημα. Ο Λεμονής έκανε το αναμενόμενο. Εδωσε φανέλα βασικού στον Ούρος Τζούρτζεβιτς για το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αυτή είναι η ουσιαστική ευκαιρία που ψάχνει και διακιούται ο σέρβος φορ του Ολυμπιακού. Απέναντι στον Απόλλωνα που θα παίξει κλειστά ο λεμονής θέλει έναν φορ να τελειώνει τις φάσεις. Η μπάλα θα έρθει αρκετές φορές μέσα στην περιοχή και ο Τζούρτζεβιτς θα έχει την ευκαιρία να σπάσει την γκίνια που ο ίδιος θεωρεί ότι τον κατατρώει.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν διαφοροποίησε την τακτική του και παίζει πάλι με σύστημα 4-2-3-1. Αυτό σημαίνει πως ο σέρβος θα είναι μόνος στην κορυφή κάτι που δεν συνέβαινε στην Παρτιζάν οπου υπήρχε δίπλα του δεύτερος φορ και τον διευκόλυνε στις κινήσεις του. Οταν όμως επιχειρεί για τρίτη φορά να παίξει στην Ευρώπη και αυτή τη φορά να πετύχει, οφείλει να ανταποκριθεί σε κάθε συνθήκη. Είναι άδικο να κριθεί βέβαια μόνο από το αν θα στείλει την μπάλα στο πλεκτό. Θα μετρήσει η συνολική παρουσία του στο γήπεδο και οι συνεργασίες που θα βγάλει με τους συμπαίκτες του.

Κατά τα λοιπά ο Μάριν επανέρχεται στην εντεκάδα και θα πάρει θέση κάτι σαν δεξιός εξτρέμ συγκλίνοντας κατά την προσφιλή του συνήθεια. Ο Λεμονής βάζει και πάλι τον Ταχτσίδη δίπλα στον Ρομαό παρά την μέτρια εμφάνισή του στην Κέρκυρα και τον Μποτία δίπλα στον Σισέ. Κι αυτή εξεζητημένη επιλογή. Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε πως θα αντεπεξέλθουν οι στόπερ του Ολυμπιακού και ο Ομάρ στις προσποιήσεις και την ταχύτητα του Αλμπάνη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ