ΠΑΟΚ και… Αλαφούζος στα πόδια της Ζοζεφίν

ΠΑΟΚ και… Αλαφούζος στα πόδια της Ζοζεφίν

Τι συμβαίνει με τον Μπεργκ; Γιατί μπαίνει στην «εξίσωση» και η όμορφη σύζυγος του;

Σε συναγερμό ο μεταγραφικός μηχανισμός του ΠΑΟΚ έπειτα από τις αντιδράσεις που προκαλεί η πώληση του Πρίγιοβιτς. Ψάχνουν οι συνεργάτες του Σαββίδη εκείνο το «όνομα» που θα αλλάξει το κλίμα στις τάξεις των οπαδών και βέβαια εκείνον τον σέντερ φορ που θα κάνει τον Σέρβο να ξεχαστεί από την Τούμπα. Έχουν ήδη στα χέρια τους μια λίστα (την οποία διαβάσατε από to10.gr), έχουν ήδη ξεκινήσει και μια σειρά από επαφές σε επίπεδο ατζέντηδων κλπ.

Ποια είναι η πρώτη τους επιλογή; Άγνωστο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ήδη για τον Μάρκους Μπεργκ έχουν αρχίσει να «χτίζουν» μια κατάσταση, πατώντας και στην περσινή βάση. Διότι τέτοια εποχή ο ΠΑΟΚ είχε ξαναχτυπήσει την πόρτα του Σουηδού. Αλλά την βρήκε κλειστή. Και γιατί δεν βρέθηκε άκρη με την Αλ Αϊν αλλά και γιατί δεν «ψήνονταν» η εκθαμβωτική Ζόζεφιν. Το άλλο μισό του Μάρκους που έχει ενεργή «συμμετοχή» στις αποφάσεις του συζύγου.

Πέρσι τέτοια εποχή λοιπόν ο ΠΑΟΚ προσπαθώντας να πείσει την Ζοζεφίν ότι και η Θεσσαλονίκη έχει χάρες ανάλογες της Αθήνας, της προσέφερε ένα διήμερο στην νύμφη του Θερμαϊκού. Όπως φαίνεται όμως το τρικ αυτό δεν έφερε ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Η… πόρτα όμως υπάρχει. Και είναι βέβαιο ότι ήδη χτύπησαν τα τηλέφωνα για μια πρώτη διερευνητική επαφή. Αφήστε που πλέον στη Θεσσαλονίκη ζει και η κυρία Βέρνμπλουμ, η περίφημη Νίνα. Άρα υπάρχει και παρέα.

Τέλος πάντων: Για να το σοβαρέψουμε. Ο Σουηδός στράικερ, παρότι είχε περάσει πολλές και όμορφες στιγμές στον Παναθηναϊκό, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Ο Μπεργκ, όπως και οι περισσότεροι Σκανδιναβοί, είναι απόλυτα επαγγελματίας και είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο 32χρονος φορ συζητάει μόνο για συμβόλαιο 2,5 ετών, όρος απαράβατος για να μπει σε διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Μπεργκ ένα τέτοιο συμβόλαιο θα κόστιζε στον Ιβάν Σαββίδη 12 εκατ. Ευρώ. Συν βεβαίως να… ψηθεί και η Ζοζεφίν.

Οσο για την Αλ Αΐν; Οι άνθρωποι του Δικεφάλου πιστεύουν ότι μπορούν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. Ευρώ αρκεί για να δώσουν οι Αραβες τη συγκατάθεσή τους για τη μεταγραφή του Σουηδού στράικερ.

Και ο Γιάννης Αλαφούζος άραγε που… κολλά σε αυτή την ιστορία; Ε, αυτό δεν χρειάζεται και μεγάλη ενημέρωση για να το καταλάβει κάποιος. Ο Παναθηναϊκός έχει ρήτρα για πιθανή επιστροφή του Μπεργκ στην Ελλάδα. Ρήτρα ύψους 5 εκατ ευρώ! Στα πόδια της… Ζοζεφίν λοιπόν και ο ιδιοκτήτης του μιας και ένα ενδεχόμενο deal του ΠΑΟΚ με τον παίκτη μπορεί κάλλιστα να φέρει ένα μεγάλο οικονομικό δώρο στα ταμεία της πράσινης ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ