Με Παππά και με Καλάθη…

Με Παππά και με Καλάθη…

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός και οι επιλογές μας έρχονται από τα ειδικά στοιχήματα

Ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαίωσε χθες στην Μαδρίτη το βασικό μας ποντάρισμα που ήταν το χάντικαπ των 9,5 πόντων παρότι για αρκετά σημαντικό διάστημα έπαιξε δυνατά το ματσάκι. Το καλό πάντως ήταν πως και τα δύο ειδικά παικτών με τους πόντους του Λεντέι και τα ριμπάουντ του Αγιόν επιβεβαιώθηκαν απόλυτα.

Σήμερα θα επιμείνουμε στην Ευρωλίγκα και θα ποντάρουμε αποκλειστικά και μόνο στα ειδικά του αγώνα του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη.

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα οι πράσινοι ψάχνουν ένα μεγάλο διπλό που θα τους βάλει πια γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Οι Καταλανοί όμως είναι σε πολύ καλή κατάσταση για αυτό πάμε στα ειδικά στοιχημάτα επιλέγοντας αρχικά να πετύχει πάνω από 7,5 πόντους ο Παππάς με απόδοση στο 1.85.

Επίσης με δεδομένο πως ο Καλάθης παίρνει εύκολα σουτ παρότι δεν διακρίνεται για την ευστοχία του στο τρίποντο, το 2,5 που μας προσφέρεται η ευστοχία του σε 2 τρίποντα σε όλο το ματς μας κάνει.
Παράλληλα κρατάμε και το over 1,5 τρίποντο του Πάνγκος στο πολύ καλό 2.15 αλλά και το ένα τρίποντο του Μήτογλου σε απόδοση 2.20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ