Έχει γκολ η Αγγλία και η Λίγκα

Έχει γκολ η Αγγλία και η Λίγκα

Επιστροφή στο ποδόσφαιρο με Αγγλία και Σούπερ Λιγκ με έμφαση στο σκοράρισμα

Φουλ δράση στην Αγγλία και σήμερα, επιτέλους πρωτάθλημα και στο Ελλάντα μετά από τόσες εβδομάδες.

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό ξεκινώντας από τα δικά μας. Δύσκολα ματσάκια τα σημερινά αλλά κρατάω το ΟΦΗ-Πανιώνιος και το Ατρόμητος-Παναιτωλικός. Από σημεία δεν θα ρισκάρω σε κάποιο όσο και αν ο Ατρόμητος είναι το φαβορί. Για την ακρίβεια το μόνο που με «τραβάει» είναι το διπλό στην Κρήτη με απόδοση στο 3.75.

Θα πάω όμως και στα δύο ματσάκια στο g-g που πληρώνει εξαιρετικά. Για την ακρίβεια 2.25 στο Περιστέρι και 2.15 στην Κρήτη. Έχει λογική παρά τις υψηλές αποδόσεις. Ο Ατρόμητος σκοράρει εύκολα ειδικά στην έδρα του, ο Παναιτωλικός έχει δείξει ικανός να παίξει ωραίο και ανοικτό ποδόσφαιρο. Το ίδιο και με τον Πανιώνιο που θα παίξει στην Κρήτη.

Πάμε Αγγλία και Πρέμιερ Λιγκ με το διπλό της Άρσεναλ επί της Γουεστ Χαμ σε απόδοση πάνω από 2 να είναι εξαιρετικό όπως και το όβερ 2,5. Κρατάω επίσης τον άσο της Κάρντιφ επί της Χάντερσφιλντ με απόδοση στο 2.25 ενώ πιστεύω πως θα επιβεβαιωθούν τα όβερ στο Μπράιτον-Λίβερπουλ και Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ.

Στην Τσάνμπιονσιπ τώρα κρατάμε τα όβερ στα ματς Πρέστον-Σουόνσι και Γουίγκαν-Άστον Βίλα ενώ στις μικρές κατηγορίες το όβερ στο Πιτέρμπορο-Ροτσντέιλ και το αμφίσκορο στο Σάντερλαντ-Λούτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ