Αλίμονό τους

Αλίμονό τους

Ορισμένες ομάδες που είναι φαβορί να κερδίσουν σήμερα έχει βάλει στο στόχαστρό του ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ και αλίμονό τους αν δεν τα καταφέρουν.

Η Έβερτον κέρδισε, η Μπάγερν έκανε over (σκόραρε με πέναλτι και ο Λεβαντόφσκι), το ίδιο και η Χοφενχάιμ.

Αντίθετα η Άρσεναλ απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά απέδειξε και ότι είναι η Άρσεναλ, δηλαδή η ομάδα που μπορεί να αποδώσει σούπερ ποδόσφαιρο και στο τέλος να χάσει χωρίς να το καταλάβει…

Αυτά για χθες, γιατί σήμερα Κυριακή έχουμε μπροστά μας νέα σειρά αγώνων. Πού θα σταθεί ο …καμμένος; Σε όσους έχουν βρίσκουν μια καταπληκτική ευκαιρία για να μπουν σε τροχιά επίτευξης των στόχων τους.

Αλίμονό τους αν δεν τα καταφέρουν. Όχι, δεν το λέει ο …καμμένος αυτό. Το λένε ήδη οι οπαδοί τους, ίσως και οι ίδιοι.

Παράδειγμα Νο1: Η Νάπολι έχασε από τη Γιουβέντους και αν η Ίντερ εκμεταλλευτεί τη συγκυρία θα πιάσει κορυφή και θα την απολαμβάνει μόνη της. Πώς θα γίνει αυτό; Αν νικήσει έστω με μισό μηδέν την Κιέβο. Για την ώρα οι «νερατζούρι» είναι πολύ δυνατοί στο Σαν Σίρο με απολογισμό 6-1-0 και διαφορά τερμάτων 15-5.

Παράδειγμα Νο2: Η Γαλατασαράι (πρωτοπόρος στην Τουρκία) έχασε από τη Μπεσίκτας και η Φενερμπαχτσέ μπορεί να μειώσει τη διαφορά στο -3. Αυτό θα γίνει αν σημειώσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη, μάλιστα μπροστά στο κοινό της, και με αντίπαλο την αδύναμη εκτός έδρας Κασίμπασα.

Παράδειγμα Νο3: Η Κόλο Κόλο οδηγεί την κούρσα στη Χιλή και σήμερα υποδέχεται τη νεοφώτιστη και συνήθως άσφαιρη (8 γκολ σε 13 αγωνιστικές – δεύτερη χειρότερη επίθεση) Κουρίκο. Μέσα στη μέρα συγκρούονται μεταξύ τους η τρίτη Αουντάξ με τη δεύτερη Ουνιόν Εσπανιόλα. Το βάρος πέφτει στην Κόλο Κόλο αν θέλει να ξεφύγει και από τις δύο ή έστω από μία εξ αυτών.

Παράδειγμα Νο4: Η Μπαρτσελόνα έχασε βαθμούς το ίδιο και η Ρεάλ. Και η Βαλένθια έχει μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση. Η γηπεδούχος Χετάφε αγωνίζεται χωρίς τα δύο τέταρτα της άμυνας (τιμωρημένοι Αντούνιες και Κάλα). Επειδή όμως απουσίες έχουν και οι «νυχτερίδες» στα μετόπισθεν (Γκαράι), ενδέχεται να χρειαστούν δύο γκολ για να κερδίσουν. Άρα πέρα από το διπλό «παίζει» και το over 2,5.

Παράδειγμα Νο5: Πάει ο Μοντέλα. Και όταν την πληρώνει ο προπονητής, το βάρος της ευθύνης περνά στους παίκτες. Τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί ανεπαρκής και ο διάδοχος. Και η Μίλαν αντιμετωπίζει τη Μπενεβέντο. Δείτε απολογισμό ομάδας σε 14 αγωνιστικές. 14 ήττες με διαφορά τερμάτων 6-34! Το διπλό είναι χαμηλό και «ψηλώνει» αισθητά αν συνδυαστεί με πιθανό over 2,5.

Πλήρωσαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Πάνω από 20.000 ευρώ είχε πάρει ο άσος του Ολυμπιακού στο μεγάλο ανταλλακτήριο και γύρω στα 7.000 το διπλό του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη. Παρά το προβάδισμα των Θεσσαλονικέων, ο τζίρος του 1-2-Χ στο φινάλε δεν ξεπέρασε τα 70.000 ευρώ, προφανώς γιατί η απόδοση του διπλού έπιασε τα όρια της ανυπαρξίας. Και στο Καραϊσκάκη τα 200.000 ευρώ πλησιάστηκαν με με το που σημειώθηκε το 2-1 και άρχισαν να φορτώνονται.

Τι γίνεται με την ΑΕΚ

Όσο για την ΑΕΚ που δεν συμπεριλαμβάνεται στο κουπόνι βασικού παρόχου στοιχήματος στην Ελλάδα, ο άσος του Λεβαδειακού φτάνει μέχρι και 5,30, το Χ έως 3,30 και το διπλό στο 1,80.

Το under 2,5 δείχνει 1,55 και το over έως και 2,5. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν, ανάλογα με την έμπνευσή σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ