Ο παπατζής Γραμμένος στη «δική μας» ΣΥΡΙΖΕΡΤ

Ο παπατζής Γραμμένος στη «δική μας» ΣΥΡΙΖΕΡΤ

Σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Ο Γραμμένος εμφανίστηκε στην ΕΡΤ σαν θριαμβευτής την ώρα που το ποδόσφαιρο μας διαλύεται. Βοήθησε και η «δική μας» ΣΥΡΙΖΕΡΤ...

Ακόμη μια αγωνιστική με διαιτησίες – ανέκδοτα φτάνει στο τέλος της με μια σειρά ομάδων να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις των διαιτητών. Κι όμως, αντί για προβληματισμό, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο “δικός μας” κατά τον Ιβάν Σαββίδη ισχυρός άντρας της ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος, εμφανίστηκε σαν θριαμβευτής στην κρατική τηλεόραση.

Εδώ που τα λέμε βέβαια, με τέτοιες ερωτήσεις που δέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στο τηλεοπτικό του διάγγελμα, δε θα μπορούσε παρά να φαίνεται σαν θριαμβευτής, καθώς το επίσημο όργανο της κρατικής προπαγάνδας που έχει φτάσει σε επίπεδα… Πράβδας την τελευταία τριετία, και οι άνθρωποι της ΣΥΡΙΖΕΡΤ μόνο αν “είστε τόσο καλός όσο φαίνεστε” δεν τον ρώτησαν…

Τη στιγμή λοιπόν, που το καζάνι του ελληνικού ποδοσφαίρου βράζει, ο Γραμμένος σαν τους παπατζήδες της παλιάς Αθήνας, προσπαθεί να κοροϊδέψει τον κόσμο και την κοινωνία.

Μιλάμε για τον άνθρωπο που εκπροσωπεί τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα των τελευταίων ετών, τη δήθεν εξυγίανση. Αυτή την… εξυγίανση που έχει στείλει το ποδόσφαιρο στην εντατική!

Μιλάμε για το σύστημα που αντί να λύνει προβλήματα δημιουργεί ένα σκασμό καινούρια!

Μιλάμε για τον “δικό μας” Βαγγέλη Γραμμένο, τον πρόεδρο της ΕΠΟ που χωρίς καμία ντροπή έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στο “Μακεδονία Παλάς”, το ξενοδοχείο που ανήκει στον άνθρωπο που τον είχε χαρακτηρίσει “δικό μας”!

Μιλάμε για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος έχει δώσει νέες διαστάσεις στις έννοιες “κακοδιαχείριση” και “διασπάθιση χρήματος” στην ελληνική ομοσπονδία. Δεν είναι μόνο οι δεκάδες προσλήψεις στην ομοσπονδία, ούτε τα εξωφρενικά υψηλά συμβόλαια συνεργατών, ούτε η ανανέωση – στήριξη – απόλυση του ομοσπονδιακού τεχνικού Μίχαελ Σκίμπε, ούτε καν το αλαλούμ με την έδρα που θα χρησιμοποιεί η Εθνική, αλλά το συνολικό “κουστούμι” που έχει φορέσει ο Γραμμένος και οι άνθρωποί του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτά είναι μόνο η αρχή, τα σπουδαία έρχονται.

Πιθανότατα να υπολόγιζαν ότι η συνέντευξη του Γραμμένου στη ΣΥΡΙΖΕΡΤ θα γινόταν υπό διαφορετικές συνθήκες, ωστόσο η πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι αυτή στην οποία τον έχουν οδηγήσει οι δικές του επιλογές και φυσικά των ανθρώπων που τον συμβουλεύουν.

Αυτή τη στιγμή, το θέμα που “καίει” είναι αυτό της διαιτησίας και ο Γραμμένος ξανασέρβιρε το ζεσταμένο φαγητό της προ εβδομάδας συνάντησης. Στο μεταξύ έχει μεσολαβήσει η παρέμβαση της επιτροπής παρακολούθησης με την ανακοίνωση – ξεβράκωμα στους παπαγάλους της εξυγίανσης και τα πληρωμένα δημοσιογραφικά πιστόλια, σύμφωνα με τα οποία η επιλογή Γκαγκατσάκου που προωθείται από τα ελεγχόμενα μέσα επικοινωνίας του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ είχε τις “ευλογίες” της FIFA και της UEFA. Κάτι που εδώ, to10.gr είχε εξαρχής χαρακτηρίσει ως αποκύημα φαντασίας και που η επιτροπή παρακολούθησης με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε!

Οι προϊστάμενες ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες άδειασαν για ακόμη μια φορά τον Γραμμένο, ο οποίος χωρίς κανένα σχέδιο για την επόμενη ημέρα, απλά οδηγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο πιο βαθιά στον βυθό και την ανυποληψία. Και όσο ο ίδιος θα βρίσκει απέναντί του δημοσιογράφος – γλάστρες, θα συνεχίσει να παίζει το παιχνίδι το δικό του και εκείνων που τον θεωρούν “δικό τους”…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ