«Πράσινες» ευκαιρίες στη Λαμία

«Πράσινες» ευκαιρίες στη Λαμία

Το ματς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό στο μικροσκόπιο του... Καμμένου.

Δύσκολο ματς για «ανάγνωση» το αποψινό στη Λαμία. Ματς όμως που μας προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις παίζοντας όμως με ρίσκο. Η Λαμία δίνει μεγάλη μάχη για να σωθεί την ώρα που οι πράσινοι προσπαθούν να πλασαριστούν στην 5αδα για να σβήσουν την τιμωρία της Ευρώπης.

Στο όριο και στοιχηματικά είναι το ματς καθώς και στα τρία σημεία οι αποδόσεις είναι σχεδόν ίδιες! Ελαφρώς πιο χαμηλή του άσου με την Λαμία να προσφέρεται γύρω στο 2.90, το Χ στο 3.10 και το διπλό στο 3!

Η νίκη του Παναθηναϊκού δηλαδή τριπλασιάζει το ποντάρισμα μας και αυτό προφανώς και δεν περνάει απαρατήρητο, δικαιολογεί το ρίσκο για μια επιλογή μας.

Επίσης το ματς θεωρείται ο ορισμός του under 2,5 για αυτό και προσφέρεται σε απόδοση 1.40. Το όβερ 1,5 όμως στο 1.60 είναι πολύ καλύτερο ενώ και το όβερ 2,5 στο εντυπωσιακό 2.80 αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα.
Στα ειδικά στοιχήματα θα ποντάρουμε τον Μακέντα για any time scorer με απόδοση 3.50 ενώ είναι καλή η επιλογή στα κόρνερ, και στο οβερ 8 με απόδοση στο 2.

Από το υπόλοιπο κουπόνι κρατάμε το αμφίσκορο στο Μπούρσασπορ-Φενερ αλλά και στο Τζένοα-Μίλαν, επιλογές που μας δίνουν πολύ καλές αποδόσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ