Τελείωσε το μελάνι…

Τελείωσε το μελάνι…

Δυνατή η ανακοίνωση της Ξάνθης για την διαιτησία. Θα έπαιρνε θέση και για όσα ακούγονται για τον νέο ιδιοκτήτη αλλά προέκυψε μια ατυχία…

Είναι αλήθεια πως μας είχαν λείψει οι ανακοινώσεις της Ξάνθης. Ανακοινώσεις «φωτιά», χιουμοριστικές, με ανέκδοτα, με γαλλικά, ανακοινώσεις που έχουν γράψει ιστορία. Το τελευταίο διάστημα όμως στην Ξάνθη αλλάζουν ρότα. Όπως αλλάζουν και ιδιοκτήτη.

Η Ξάνθη επέστρεψε σήμερα στην συνήθεια που έγινε λατρεία. Και έβγαλε ανακοίνωση για να υπερασπιστεί το δίκαιο και το σωστό. Και να διατρανώσει πως είναι αστείο να λένε και να υποστηρίζουν πως παίρνει «βαρβάτα» σφυρίγματα το τελευταίο διάστημα. «Είναι γελοίο να λέγεται πως ευνοούμαστε από την διαιτησία» ανέφερε μεταξύ άλλων στην δυνατή της ανακοίνωση η Ξάνθη.

Ανακοίνωση που τα είχε όλα. Αντίδραση, πλακίτσα, Μπαρούφες και υστερόγραφα. Ξέχασαν όμως στην Ξάνθη να κάνουν και μια μικρή αναφορά, αφού μπήκαν στον κόπο να βγάλουν ανακοίνωση, και για τα σενάρια που υπάρχουν εδώ και καιρό γύρω από το ιδιοκτησιακό.

«Βουίζει» ο τόπος για την ακρίβεια για τη νέα τάξη πραγμάτων στην Ξάνθη, για την αποχώρηση του Πανόπουλου και τον νέο επενδυτή που φαίνεται να βάζει ήδη τις «πινελιές» του στην ομάδα.
Λέγονται και ακούγονται διάφορα όλο αυτό το διάστημα δείχνοντας προς τον χαλίφη του βορρά εμμέσως πλην σαφώς αλλά η Ξάνθη κρατάει ένα επίπεδο. Δεν ασχολείται με… κουτσομπολιά.

Κουβέντα για τα όσα ακούγονται, ούτε καν μια μικρή αναφορά στην σημερινή ανακοίνωση, μια εξυπναδούλα, ένα υστερόγραφο ρε παιδιά, κάτι…

Τίποτα, λογικά θα… τελείωσε το μελάνι και που να τρέχουμε τώρα, μια άλλη φορά ίσως. Και έτσι μέχρι η Ξάνθη να πάρει θέση γύρω από τον νέο ιδιοκτήτη που έρχεται θα συνεχίζονται τα σενάρια (με ή χωρίς εισαγωγικά) που εξηγούν μάλιστα και πολλά γύρω από την διαιτητική εύνοια που είναι πραγματική και όχι… γελοία όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ακριτική ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ