Αβάντα για την ΑΕΚ ο Ευαγγέλου

Δεν έχει να περιμένει τίποτα ο Ολυμπιακός από τον Κουμπαράκη στη Τρίπολη. Πολλά έχει να περιμένει η ΑΕΚ από τον Ευαγγέλου στη Νέα Σμύρνη. Ο Παράγκας έχει το παρασκήνιο των ορισμών.


Αβάντα για την ΑΕΚ ο Ευαγγέλου | to10.gr

ΜΕ αβάντα θα παίξει η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Του Συνδέσμου Αθηνών και της παρέας Παπαπέτρου ο Ευαγγέλου, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Κι έχει και τον τρόπο.

Κατά τα άλλα ο Περέιρα επιμένει στους ίδιους και τους ίδιους. Ζαχαριάδη, Παπαδόπουλο, Κομίνη. Δείγμα ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στους άλλους. Μόνο τον Σκουλά, «ξεκούρασε» μετά τη τεράστια γκάφα στο Ξάνθη-Ατρόμητος.

Αναλυτικά:

Γιάννενα- Απόλλωνας: Τελευταία τα καταφέρνει ο Ζαχαριάδης

-Παναιτωλικός-Ξάνθη: Δεν είναι κακός διαιτητής ο Κουτσιαύτης.

-Πανιώνιος-ΑΕΚ: Ο θεός να σε φυλάει και να σε γλυτώνει από το Ευαγγέλου. Το σταυρό τους να κάνουν στον Πανιώνιο να τους λυπηθεί. Από τους καλύτερους βοηθούς, Καρατζίκας και Καρσιώτης.

-Λεβαδειακός-Άρης: Σφυρίζει ο Σέζος, που είχε παίξει εκατό-μηδέν έδρα στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός.

-Λαμία-Ατρόμητος: Έκανε τη γκάφα ο Περέιρα, με τον Τζοβάρα, που είναι του Συνδέσμου Φθιώτιδας και τον άλλαξε. Έβαλε τον Κομίνη για να δείξει για μία ακόμα φορά ότι τον εμπιστεύεται.

-ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Για τα μπάζα είναι ο Γρατσάνης αλλά το ματς είναι εύκολο και θα το βγάλει. Στα ίδια επίπεδα οι βοηθοί, Φίλος και Κολοσιώνης.

-Παναθηναϊκός-Λάρισα: Για πάρτη του θα παίξει ο Παπαδόπουλος.

-Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: Δεν έχει δώσει δικαιώματα ο Κουμπαράκης. Θα υπηρετήσει όμως κι αυτός το δόγμα, δεν δίνουμε στον Ολυμπιακό, ούτε αμφισβητούμενο αράουτ. Επικίνδυνοι οι βοηθοί, Χατζηνάκος Βασιλόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο