Αβάντα για την ΑΕΚ ο Ευαγγέλου

Αβάντα για την ΑΕΚ ο Ευαγγέλου

Δεν έχει να περιμένει τίποτα ο Ολυμπιακός από τον Κουμπαράκη στη Τρίπολη. Πολλά έχει να περιμένει η ΑΕΚ από τον Ευαγγέλου στη Νέα Σμύρνη. Ο Παράγκας έχει το παρασκήνιο των ορισμών.

ΜΕ αβάντα θα παίξει η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Του Συνδέσμου Αθηνών και της παρέας Παπαπέτρου ο Ευαγγέλου, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Κι έχει και τον τρόπο.

Κατά τα άλλα ο Περέιρα επιμένει στους ίδιους και τους ίδιους. Ζαχαριάδη, Παπαδόπουλο, Κομίνη. Δείγμα ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στους άλλους. Μόνο τον Σκουλά, «ξεκούρασε» μετά τη τεράστια γκάφα στο Ξάνθη-Ατρόμητος.

Αναλυτικά:

Γιάννενα- Απόλλωνας: Τελευταία τα καταφέρνει ο Ζαχαριάδης

-Παναιτωλικός-Ξάνθη: Δεν είναι κακός διαιτητής ο Κουτσιαύτης.

-Πανιώνιος-ΑΕΚ: Ο θεός να σε φυλάει και να σε γλυτώνει από το Ευαγγέλου. Το σταυρό τους να κάνουν στον Πανιώνιο να τους λυπηθεί. Από τους καλύτερους βοηθούς, Καρατζίκας και Καρσιώτης.

-Λεβαδειακός-Άρης: Σφυρίζει ο Σέζος, που είχε παίξει εκατό-μηδέν έδρα στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός.

-Λαμία-Ατρόμητος: Έκανε τη γκάφα ο Περέιρα, με τον Τζοβάρα, που είναι του Συνδέσμου Φθιώτιδας και τον άλλαξε. Έβαλε τον Κομίνη για να δείξει για μία ακόμα φορά ότι τον εμπιστεύεται.

-ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Για τα μπάζα είναι ο Γρατσάνης αλλά το ματς είναι εύκολο και θα το βγάλει. Στα ίδια επίπεδα οι βοηθοί, Φίλος και Κολοσιώνης.

-Παναθηναϊκός-Λάρισα: Για πάρτη του θα παίξει ο Παπαδόπουλος.

-Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: Δεν έχει δώσει δικαιώματα ο Κουμπαράκης. Θα υπηρετήσει όμως κι αυτός το δόγμα, δεν δίνουμε στον Ολυμπιακό, ούτε αμφισβητούμενο αράουτ. Επικίνδυνοι οι βοηθοί, Χατζηνάκος Βασιλόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ