Μπορεί μόνη της η ΑΕΚ…

Μπορεί μόνη της η ΑΕΚ…

Με τέτοια απόδοση στο όβερ 2,5 στη Νέα Σμύρνη δεν γίνεται να μην το ποντάρεις…

Με φόρα από το εντυπωσιακό 3Χ3 της Παρασκευής με το διπλό απόδοσης 2.90 της Μάντσεστερ, το όβερ απόδοσης 2 στο Μαρσέιγ-Λιλ και το g-g απόδοσης 1.80 στο Χέρτα-Σάλκε, μπαίνει ο Καμμένος στο Σαββατοκύριακο έτοιμος για να συνεχίσει στις επιτυχίες και να μοιράζει ευρώπουλα!

Πάμε λοιπόν μετά την αποθεωτικό πρόλογο στο «ζουμί», τις επιλογές της ημέρας που έχουν πολύ από Σούπερ Λιγκ. Πρώτη μας επιλογή από το ματς της Νέας Σμύρνης και το Πανιώνιος-ΑΕΚ εκεί όπου η Ένωση πάει ως το μεγάλο φαβορί.

Μας κάνει φοβερή εντύπωση πως το όβερ 2,5 προσφέρεται στο εντυπωσιακό 2.65 και όπως καταλάβατε θα το πάρουμε με μεγάλη χαρά ειδικά στην κατάσταση που είναι η ΑΕΚ που σκοράρει κατά ριπάς μέσα στον Ιανουάριο.

Λίγο νωρίτερα στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Ξάνθη σε ματς που έχει προβάδισμα ο άσος. Η επιλογή έρχεται πάντως στο αμφίσκορο και το εντυπωσιακό 2.20 που το βρίσκουμε.

Στο ντέρμπι της Ιταλίας, Μίλαν-Νάπολι θα πάρουμε το όβερ 2,5 με απόδοση λίγο πάνω από τον διπλασιασμό ενώ δεν κρύβουμε πως μας αρέσει και το διπλό που φτάνει το 2.40.

Από τα υπόλοιπα ματς του Σαββάτου έχουμε επιλέξει το όβερ στο Βόλσφμπουργκ-Λεβερκούζεν, τον άσο της Ατλέτικο με την Χετάφε που προσφέρεται στο 1.75, το οβεράκι στο Γκιοτζέπε-Γαλατά και το διπλό της Έβερτον με την Μίλγουολ στο 1.80.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ