Τεό, Μπερτόλιο και οι άλλοι…

Τεό, Μπερτόλιο και οι άλλοι…

Στην Τρίπολη υπό το φάσμα του υποβιβασμού θα πατήσουν το μεταγραφικό γκάζι

Οι νίκες των Γιάννενα, Λεβαδειακού και Λαμία επανέφεραν τον Αστέρα Τρίπολης σε θέση βολής από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τις κακές εμφανίσεις της νέας χρονιάς, έχουν αναγκάσει τους διοικούντες της ομάδας να σηκώσουν τα μεταγραφικά μανίκια.

Η πώληση του Τόνσο στον Αρη έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό στην επίθεση. Σε τρία ματς πρωταθλήματος οι Αρκάδες δεν έχουν σκοράρει και έχουν δεχτεί οχτώ τέρματα. Φυσικά στο κύπελλο και στα ματς με την Λάρισα σημείωσαν επτά γκολ αλλά το μυαλό τους βρίσκεται στο πρωτάθλημα.

Για να καλυφθεί το κενό του Τόνσο έχουν γίνει δυο επαφές. Πρώτη και καλύτερη αυτή με τον Θόδωρο Βασιλακάκη. Το φλερτ έχει προχωρήσει πάρα πολύ και η ανακοίνωση της συμφωνίας είναι θέμα ωρών. Από εκεί και πέρα υπάρχουν συζητήσεις και με έναν παλιό γνωστό, τον Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός ξεκίνησε δυναμικά στην Λαμία αλλά ο Μάκης Χάβος δείχνει να μην τον συμπεριλαμβάνει στα βασικά του πλάνα το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα στην θέση του αποκτήθηκε και ο αγαπημένος των φιλάθλων της ομάδας ο Πίτι, που ξεκίνησε βασικός κόντρα στον Ατρόμητο και άφησε στον πάγκο τον Αργεντινό. Εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή να λύσει το συμβόλαιο του, τότε θα ακολουθήσει τον Βασιλακάκη στην Τρίπολη.

Παράλληλα υπάρχει η σκέψη και για την απόκτηση ενός κλασικού φορ και υπάρχουν συζητήσεις με ατζέντηδες προς αυτή την κατεύθυνση. Το σίγουρο είναι ότι την εβδομάδα που διανύουμε θα έχουμε αφίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ