Συνεχίζουν ακόμη Περέιρα, Τριτσώνης, Κουκουλάκης;

Συνεχίζουν ακόμη Περέιρα, Τριτσώνης, Κουκουλάκης;

Σαν να μην τρέχει τίποτα. Μια μέρα μετά από μια ακόμη αγωνιστική που η διαιτησία διασύρθηκε και διέσυρε το πρωτάθλημα αλλά ουδείς ασχολείται, ουδείς αντιδρά.

Είναι το ποδόσφαιρο της εξυγίανσης. Το ποδόσφαιρο στα χειρότερα του. Και δυστυχώς πιο χαμηλά πάει. Το ποδόσφαιρο του Γραμμένου, του Περέιρα, του Τριτσώνη και του Κουκουλάκη. Των διαιτητών της εξυγίανσης που το μόνο που τους νοιάζει, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην δέχονται κριτική, γιατί λένε πως… στοχοποιούνται. Των διαιτητών που τα κάνουν μαντάρα από αγωνιστική σε αγωνιστική σε ποσοστό τουλάχιστον 50%!

Στα μισά ματς της αγωνιστικής έχουμε όργια! Αποφάσεις τραγικές, αποφάσεις από ανθρώπους που υποτίθεται πως είναι οι… κορυφαίοι διαιτητές που διαθέτουμε. Από αυτούς που δεν είναι στα τρένα να σφυρίζουν.

Το βασικό όμως είναι να μην λέει και να μην γράφει κανείς τίποτα. Ώστε να τρέχει ο παχυλός μισθός των αρμοδίων στην ΚΕΔ χωρίς να έχει να σκεφτεί τα λάθη των διαιτητών. Για τον Περέιρα άλλωστε υπάρχει βελτίωση. Και αν δεν υπάρχει, who cares… Ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ να βολέψει την χρονιά της και όλα τα άλλα δεν μας απασχολούν.

Τώρα αν στην πορεία ομάδες που στήριξαν την εξυγίανση βρίσκονται στην… λαιμητόμο όπως π.χ. ο Ατρόμητος που τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές από τρίτος είδε την ΑΕΚ να τον προσπερνά την ώρα που αυτός όπου και αν έπαιζε έβρισκε…. 12 απέναντι του, δεν τρέχει και τίποτα. Ας πρόσεχαν.

Το βασικό όμως ξαναλέμε είναι να μην λέμε και να μην γράφουμε τίποτα και βεβαίως να συνεχίσουν απτόητοι την… καλή δουλειά οι Περέιρα, Τριτσώνης, Κουκουλάκης. Οι δύο τελευταίοι θυμίζω πως είχε ζητήσει ένα χρόνο τώρα ο Φούσεκ να μας χαιρετήσουν.

Τελικά «τρούπωσαν» αλλού, μέχρι και… VAR ετοιμάσαμε στα λόγια για να βρουν μια θεσούλα και να συνεχίσουν το έργο τους. Ο Τριτσώνης συν τοις άλλοις… ξέχασε να ενημερώσει και για την 4η αλλαγή αλλά τι να πρωτοκάνει ο άνθρωπος, εδώ έχει «απογειώσει» την διαιτησία.

Και σήμερα, Δευτέρα, μετά από μια ακόμη αγωνιστική με… ομορφιές συνεχίζουν όλοι κανονικά στις θέσεις τους. Δεν τρέχει τίποτα.

Το βασικό είναι να μην πούμε και να μην γράψουμε τίποτα για τον Κομίνη που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις αποφάσεις του, όπως το πέναλτι που είδε υπέρ της Λαμίας, να μην αναφέρουμε κάτι για τον… κορυφαίο Ζαχαριάδη που για ένα ακόμη ματς τα έκανε μαντάρα στα Γιάννενα, για τον αγαπημένο της εξυγίανσης Παπαδόπουλο που δεν είδε ούτε τα βασικά στο ΟΑΚΑ και βεβαίως-βεβαίως τον Ευαγγέλου στη Νέα Σμύρνη που έβαλε στον κανονισμό την… μανσέτα για να μπορέσει ο Μάνταλος να σκοράρει.

Ο Παράγκας στηρίζει την ελληνική διαιτησία και την εξυγιαντική παρεούλα και δηλώνει ξεκάθαρα πως όλα τα παραπάνω δεν συνέβησαν!

Εκπληκτικές ήταν οι διαιτησίες και για αυτό θα πρέπει να πάρουν αύξηση οι αρμόδιοι. Με 22 ψωροχιλιάρικα το μήνα που παίρνει ο Περέιρα δεν γίνεται δουλειά, θαύματα έχει πετύχει μέχρι τώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ