Πού έπεσαν τα πολλά λεφτά σε Ελλάδα και Ευρώπη

Πού έπεσαν τα πολλά λεφτά σε Ελλάδα και Ευρώπη

Και τι δεν είδαμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Σημεία πέρασαν και πλήρωσαν, σημεία χάθηκαν και απογοήτευσαν πολύ κόσμο.

Για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα έφερε ισοπαλία, το ενεργητικό της Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο μηδέν όπως και της Βαλένθια, η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε από το νεοφώτιστο Στρασβούργο, η Μίλαν ισοφαρίστηκε στο 95’ από κεφαλιά τερματοφύλακα ομάδας που μετρούσε μόνο ήττες για 14 αγωνιστικές, ο Άγιαξ έφερε 3-3 με την προτελευταία της Ολλανδίας Τβέντε και άλλα πολλά.

Στη λογική του θεάματος τα περίεργα αποτελέσματα δίνουν νέο ενδιαφέρον στα πρωταθλήματα και γενικώς στο άθλημα, στη λογική του στοιχήματος όμως κάθε γκέλα ισχυρής ομάδας αποτελεί αφορμή για καταστροφές. Για παράδειγμα η Παρί Σεν Ζερμέν (μόνο στο ανταλλακτήριο) είχε πάρει πάνω της μέχρι το ημίχρονο 6.000.000 ευρώ. Η Μπαρτσελόνα 7.000.000 ευρώ μέχρι να ισοφαριστεί σε 2-2 με τη Θέλτα. Όσο για το να σημειωθεί ένα γκολ στο παιχνίδι της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πονταριζόταν μέχρι τις καθυστερήσεις και χάθηκαν επίσης δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Κι αν αυτά συμβαίνουν σε μια εταιρεία ο πολλαπλασιασμός με τις περίπου 30 που συγκεντρώνουν τεράστιο κεφάλαιο παγκοσμίως, δείχνει τι συνέβη.

Στην Ελλάδα η νίκη του Ολυμπιακού επετεύχθη αγχωτικά και ο τζίρος που έφτασε κάτι περισσότερο από 100.000 ευρώ πήρε κατεύθυνση αργά και αγχωτικά. Ο ΠΑΟΚ παρ’ ότι προηγήθηκε νωρίς δεν ξεπέρασε τις 90.000 ευρώ μαζί με το live. Και το διπλό της ΑΕΚ στη Λιβαδειά εκεί έφτασε (τόσα χρήματα έδειχνε η αγορά του 1-2-Χ το 90’ στο ανταλλακτήριο). Φαβορί ήταν για πολύ κόσμο και ο Παναθηναϊκός. Μόνο το 15% επί συνολικού κεφαλαίου, περίπου 50.000 ευρώ, πίστεψε στο διπλό του Πανιωνίου.

Όσον αφορά για τη συγκομιδή του… Καμμένου, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, οι καλές στιγμές ήταν αισθητά περισσότερες από τις ανάποδες. Και θα επιχειρήσει το ίδιο αύριο και μεθαύριο στην τελευταία αγωνιστική του Champions League, αρκεί βέβαια να βοηθήσουν και οι αποδόσεις.

Μια ιστορία από την Τουρκία

Δεν υπάρχει μεγάλο πρόγραμμα σήμερα, ώστε να μπορούμε να γίνουμε ιδιαίτερα επιλεκτικοί. Από όλο το κουπόνι ξεχωρίζει μια ωραία ιστορία από την Τουρκία. Η Τραμπζονσπόρ εδώ και ενάμιση μήνα έχει ανακάμψει. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα. Όλα συνέβησαν από τότε που την ανέλαβε ο Ριζά Τσαλιμπάι. Την αναμόρφωσε και της έδωσε ξανά ψυχολογία. Αυτός ο προπονητής όμως, μέχρι το Σεπτέμβριο εργαζόταν στον πάγκο της Αντάλιασπορ. Και απολύθηκε λόγω φτωχής συγκομιδής στο ξεκίνημα της σεζόν.

Υπό κανονικές συνθήκες γνωρίζει την πρώην ομάδα του απ’ έξω κι ανακατωτά. Δεν δούλευε σε αυτή προ ετών ούτε καν πέρσι για να μην είναι ενήμερος για τις όποιες αλλαγές μεσολάβησαν. Επιπλέον, θα θέλει όσο τίποτα να δώσει μια επιπλέον απάντηση σε αυτούς που τον απέλυσαν. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη φόρμα που έπιασαν οι γηπεδούχοι συτο τελευταίο διάστημα, δίνουν στον άσο αυξημένες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ