Πρώτος και με διαφορά ο Τσίπρας!

Πρώτος και με διαφορά ο Τσίπρας!

Ο Βασίλης Δεκάρικος αναδεικνύει την τεράστια πολιτική αλλαγή που συνέβη και καταγράφηκε μέσα από γκάλοπ γνωστού Σαλονικιότικου σάιτ της Δάφνης. «Πακέτο» με τα πέναλτι-δώρα.

Αυτή και αν είναι ανατροπή! Εδώ ταιριάζει γάντι το «πόσο αλήθεια αντέχεις» που λάνσαρε ο Λαλάκης και οι… λαλάκηδες για να πείσουν πως είναι αντικειμενικοί (sic). Αγαπητή μου αναγνώστρια, αγαπητέ μου αναγνώστη σου έχω μια αποκάλυψη που ξεπερνάει τα αθλητικά πλαίσια, πάει στην πολιτική και αναδεικνύει μια ακόμη μεγάλη ανατροπή!

Ποιες εταιρείες γκάλοπ τώρα, τι να μας πουν τα γατάκια που δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει διψήφια διαφορά από την κορυφή; Η αλήθεια έρχεται μέσα από ένα αναμφίβολα αυθόρμητο γκάλοπ που διενεργεί το σάιτ της… αλήθειας!

Ο Ιβάν βγήκε παγανιά και δεν αφήνει Μέσο για Μέσο που του ανήκει που να μην ακολουθεί ξεκάθαρα και την πολιτική… αλήθεια.

Και ο… κόσμος ψηφίζει στο γκάλοπ με το ερώτημα «τι θα ψηφίζατε αν είχαμε εκλογές αυτή την Κυριακή». Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 30%, δεύτερο η ΝΔ με 22%! Θρίαμβος για τον Τσίπρα που ετοιμάζεται για μια νέα 4ετια. Η ανάλυση του γκάλοπ έχει φέρει ενθουσιασμό στο Μαξίμου.

Αυτή η Κυριακή βλέπετε έφερε δύο πέναλτι μούφα και μια νίκη… εξυγίανσης στον ΠΑΟΚ που κρατάει γερά στα χέρια του το πρωτάθλημα που του έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας.

Και έτσι το σάιτ της… αλήθειας ανταποδίδει την τεράστια Κυβερνητική συμβολή στην… εξυγίανση με ένα γλυκύτατο γκάλοπ για το κυβερνών κόμμα. Και εδώ που τα λέμε οι λιγοστοί επισκέπτες που έμειναν στο συγκεκριμένο οπαδικό σάιτ ανήκουν στον ΠΑΟΚ άρα λογικό να βγάλει σχεδόν αυτοδυναμία ο Τσίπρας.

Σου λένε οι άνθρωποι που να ξαναδούμε τέτοια μεγαλεία, που να ξαναδούμε πρωτάθλημα (αν πάει όπως έχουν κανονίσει) αν δεν υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ του Κοντονή, του Βασιλειάδη και βεβαίως-βεβαίως του τεράστιου Αλέξη που είναι φτυστός ένα πράγμα ο Πούτιν όπως είχε δηλώσει ο Ιβάν.

Όλοι μπήκαν και ψήφισαν, συγγενείς και φίλοι, ακόμη και αυτοί του OPEN TV. Και οι 13 παρακαλώ που παρακολουθούν την εκπομπή του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, υπάλληλου του Σαββίδη, και του… κορυφαίου Κάκου.

Ο Ιβάν που φέρνει το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, παίζει από τα μεγάφωνα της Τούμπας το «Μακεδονία ξακουστή» αφού ψηφίστηκαν οι Πρέσπες αλλά στηρίζει και στηρίζεται από αυτόν που αναγνώρισε την «Βόρεια Μακεδονία»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ