Ο Λάζαρος και η Λαμία

Ο Λάζαρος και η Λαμία

Με Σούπερ Λιγκ αλλά και δυνατές επιλογές από το εξωτερικό μπαίνει στο ΣΚ ο Καμμένος…

Με ολίγον από Σούπερ Λιγκ ξεκινά το Σαββατοκύριακο και τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο να μην προφέρεται για πολλά-πολλά. Μπαίνοντας κατευθείαν στο ζουμί θα αφήσω στην άκρη το σημείο καθώς δεν έχει αξία ο άσος, αλλά και τα συνολικά γκολ με το όβερ 2,5 να είναι λίγο πάνω από το 1.60.

Με δεδομένη την απουσία του Φορτούνη που το τελευταίο διάστημα σκοράρει ασταμάτητα ο Ολυμπιακός θα ψάξει επιθετικές λύσεις από τους δύο επιθετικούς που θα βάλει λογικά ο Μαρτίνς αλλά και από τα άκρα του.

Το ποντάρισμα μας λοιπόν θα πάει στον Λάζαρο ως any time scorer που πληρώνει με 2.05. Ο Λάζαρος που έχει βρει την επαφή του με τα δίχτυα σκοράροντας σε Γιάννενα και Τρίπολη και θα έχει και τις εκτελέσεις φάουλ απόψε.

Αξίζει και το 2.60 στην ίδια κατηγορία για τον Ποντένσε παρότι ο Πορτογάλος δεν αξιοποιεί τις περισσότερες φορές τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται ή δημιουργεί από μόνο του. Θα ρισκάρω επίσης στο όβερ 1,5 γκολ στο ημίχρονο με απόδοση στο 2.45.

Πάμε και στο δεύτερο ματς της ημέρας, αυτό ανάμεσα στην φουριόζα Λαμία που τρέχει 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τον Παναιτωλικό που δεν τα πάει καλά τελευταία. Όσο και αν η Λαμία είναι βελτιωμένη πολύ σε συνδυασμό με την τεράστια εύνοια που έχει από την διαιτησία πιστεύω πως σήμερα δεν θα τα καταφέρει. Θα την κοντράρω με το Χ2 στην διπλή ευκαιρία να προσφέρεται στο 1.80.

Τώρα, στα ματς του εξωτερικού θα παίξω όβερ 2,5 ξεχωρίζοντας τα εξής: Τότεναμ-Νιούκαστλ, Νοτς Κάουντι-Λίνκολν, Ρέντινγκ-Αστον Βίλα και Αλάνιασπορ-Γαλατάσαραι.

Επίσης μου κάνει το αμφίσκορο στο Νάπολι-Σαμπντόρια, ο άσος της Μονακό με την Τουλούζ και το διπλό της Σεβίλλης επί της Θέλτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ