Ποντάροντας στον τριπλασιασμό…

Ποντάροντας στον τριπλασιασμό…

Ο Ολυμπιακός στο Τελ αβίβ και η αναμέτρηση στο Περιστέρι μας δίνει ευκαιρίες με ρίσκο.

Να πάει και να μην γυρίσει η χθεσινή μέρα, ίσως και η χειρότερη συνολικά για τον Καμμένο.

Συμβαίνουν αυτά στο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο, για αυτό και σήμερα θα πάμε με ρίσκο με στόχο να ισορροπήσουμε και πάλι την κατάσταση.

Με δύο ματσάκια θα ασχοληθούμε στις βασικές μας επιλογές. Πρώτα το ματς Κυπέλλου στο Περιστέρι.

Πρεμιέρα Χιμένεθ (για άλλη μια φορά) στον πάγκο της ΑΕΚ σε ένα δύσκολο και ιδιαίτερα σημαντικό ματς για τον μοναδικό στόχο που έχει απομείνει στην Ένωση.

Ο Ατρόμητος από την άλλη δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση αν και προέρχεται από το διπλό στη Λάρισα.

Ματς που τακτικά δύσκολα θα ρισκάρουν οι δύο ομάδες με την λογική της ρεβάνς. Η ισοπαλία στον τριπλασιασμό (και λίγο παραπάνω) είναι η επιλογή μας. Σε δεύτερη φάση είναι καλό και το 2.15 στο αμφίσκορο στην λογική του 1-1. Παρεμπιπτόντως το 1-1 πληρώνει με 5.80.

Πάμε και στο δεύτερο ματσάκι που έρχεται από την Ευρωλίγκα και το δύσκολο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός που από εκεί που πάλευε για την 4η θέση κινδυνεύει να μπλέξει για τα καλά κάτω από την 6η θέση.

Βεβαίως το αποψινό ματς στο Τελ αβίβ με την Μακάμπι είναι καθοριστικό. Αν νικήσει ξαναμπαίνει στο κόλπο για τις θέσεις 4-5, αν χάσει πλέον κοιτάει πιο ανησυχητικά ποιος τον κυνηγάει προσπαθώντας για την 6η θέση και αν.

Ο Ολυμπιακός του Μπλατ έχει αποδείξει πως είναι ή του ύψους ή του βάθους. Δεν έχει βρει σταθερότητα ακόμη εξ ου και τα μεγάλα «χαστούκια» όπως από την Μπαρτσελόνα.

Η Μακάμπι είναι σε καλή κατάσταση, παίζει την ύπαρξη της καθώς με νίκη μένει στη μάχη για την 8αδα.

Καθαρά βάσει απόδοσης η επιλογή μου, έρχεται στο διπλό του Ολυμπιακού που αγγίζει τον τριπλασιασμό! Όχι βάσει φόρμας αλλά στη λογική του απρόβλεπτου Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ