Οι άσοι της Σούπερ Λιγκ και το ντέρμπι στη Μαδρίτη

Οι άσοι της Σούπερ Λιγκ και το ντέρμπι στη Μαδρίτη

Σπουδαία ματς στην Ευρώπη, υψηλές αποδόσεις στην Σούπερ Λιγκ. Για περάστε…

Δυνατή μέρα με πολλές επιλογές και καλές αποδόσεις για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Ο Καμμένος θα παίξει σε διπλό ταμπλό, και στην Ελλαδίτσα αλλά και στα γκλάμουρ πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ξεκινάμε από τα δικά μας επιλέγοντας αρχικά τον άσο στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος θα επικρατήσει του υποβιβασμένου Απόλλων και το 1.53 που βρίσκουμε τη νίκη του μας κάνει.

Όπως και ο πολύ δυνατός άσος της Ξάνθης επί της Λαμίας. Στο 2.10 παρακαλώ προσφέρεται η νίκη της Ξάνθης και τέτοια ευκαιρία δεν χάνεται.

Στα Γιάννενα τώρα ο ΠΑΣ που δίνει μάχη για την παραμονή του απέναντι στον Παναθηναϊκό που κυνηγάει την 5αδα. Δεν βλέπω σημείο, βλέπω όμως να σκοράρουν και οι δύο. Απόδοση στο 2.20.

Πάμε Ευρώπη και στο μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης. Παραδοσιακά η Ατλέτικο πάει την Ρεάλ σε «σφιχτά» ματς. Το ίδιο περιμένω να συμβεί και τώρα για αυτό θα πάω στην ισοπαλία που πληρώνει μάλιστα με 3.30.

Στην Γερμανία η Ντόρτμουντ καλπάζει για τον τίτλο και όσο και αν η Χόφενχάιμ είναι ικανή για να την δυσκολέψει βλέπω άσο στο 1.70. Στην Ιταλία ποντάρω στο αμφίσκορο στο Φιορεντίνα-Νάπολι (1.70) ενώ στην Αγγλία το διπλό της Γιουνάιτεντ με την Φούλαμ μου κάνει στο 1.70.

Τέλος στην Πρέμιερ Λιγκ και πάλι επιλέγω το όβερ στο Γουότφορντ – Έβερτον με απόδοση στο 1.90.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ