Τα γκολ στην Τρίπολη

Τα γκολ στην Τρίπολη

Η επιστροφή του Παντελίδη και ο άσος του Παναιτωλικού.

Η βασική επιλογή στην Τούμπα ήρθε, το όβερ 2,5, όπως και το γκολ ημίχρονο. Βεβαίως το περίμενα ανάποδα το ματς όσον αφορά το σημείο και γενικότερα την εικόνα του αλλά αυτό τώρα δεν έχει καμία σημασία.

Πάμε στα φρέσκα κουλούρια, και πάλι με Σούπερ Λιγκ. Πάνω στα δύο ματσάκια που έχει σήμερα. Με ενδιαφέρον και πολύ καλές αποδόσεις για να ποντάρουμε.

Στο Αγρίνιο πρώτα και την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Λάρισα. Το 2.10 που βρίσκω τον άσο μου κάνει πολύ και θα το τιμήσω. Ο Δέλλας κάνει καλή δουλειά, έχει φτιάξει μια καλή ομάδα που απέναντι στην Λάρισα έχει την δυνατότητα να επιβεβαιώσει την επιλογή μας.

Στην Τρίπολη έχουμε ένα σπουδαίο ματς. O Άρης έχει μια σημαντική ευκαιρία να εδραιωθεί στις θέσεις της Ευρώπης μετά και την ήττα του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα. Το διπλό του Άρη μάλιστα πληρώνει εξαιρετικά, σε αποδόσεις γύρω στο 3.80 την ώρα που ο άσος είναι το φαβορί και κυμαίνεται στο 2.40.

Δεν θα ρισκάρω σε σημείο για ένα ματς που ο Παντελίδης ξέρει πολύ καλά και τις δύο ομάδες. Λογικά καλύτερα την πρώην ομάδα του, τον Αστέρα. Θα πάω όμως στο αμφίσκορο που πληρώνει με απόδοση 2.20 και πιστεύω πως θα επιβεβαιωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ