Έκοψαν καπίστρι στο ΦΩΣ!

Έκοψαν καπίστρι στο ΦΩΣ!

Έπεσαν οριστικά οι μάσκες. Το σημερινό πρωτοσέλιδο του ΦΩΤΟΣ ξεπερνά κάθε λογική. Το ΦΩΣ χωρίς ίχνος σεβασμού, ειρωνεύεται τον Ολυμπιακό, ουσιαστικά πανηγυρίζει την κακή παρουσία του και την ήττα του στην Τούμπα. Προκαλεί θλίψη αλλά και οργή στους οπαδούς του Ολυμπιακού, προφανώς η βάζελό-ιδιοκτησία… πότισε την ιστορική εφημερίδα.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός ηττήθηκε κατά κράτος στην Τούμπα. Ο Μαρτίνς διάβασε λάθος το παιχνίδι, το ρίσκο που πήρε δεν του βγήκε, πάθος και ψυχή από τους ερυθρόλευκους δεν είδαμε (τουλάχιστον στον βαθμό που έβγαλαν οι γηπεδούχοι), ψυχραιμία και καθαρό μυαλό δεν υπήρχαν.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι και μαζί το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ήθελε να δώσει απαντήσεις και να αποδείξει και σε αυτό το ματς πως είναι η καλύτερη ομάδα, πως κανονικά στο πρωτάθλημα της εξυγίανσης που τον ανάγκασε να πάει με -6 στην Τούμπα αυτός είναι το φαβορί.

Κρατήστε την τελευταία λέξη. Γιατί πάνω σε αυτή, το ΦΩΣ η πάλαι ποτέ κραταιά εφημερίδα που στήριζε τον Ολυμπιακό, που με τον αείμνηστο Θόδωρο Νικολαΐδη γαλούχησε εκατομμύρια οπαδούς του Ολυμπιακού για δεκαετίες, ειρωνεύεται την ομάδα του Πειραιά! Χωρίς ίχνος σεβασμού στον Ολυμπιακό σχεδόν πανηγυρίζει για την κακή εικόνα της ομάδας και την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Θα… τρίζουν τα κόκκαλα του κυρ Θόδωρου με αυτό το πρωτοσέλιδο. Οι εμπνευστές αυτού του απίστευτου για ΦΩΣ πρωτοσέλιδου μπορούν να δουν πως τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων του βορρά αντιμετώπισαν με μεγαλύτερο σεβασμό τον Ολυμπιακό!

Δικαιώνονται απόλυτα οι θέσεις εδώ και καιρό της ΠΑΕ Ολυμπιακός που έχει «βγάλει στην σέντρα» τους νέους ιδιοκτήτες, πρασίνων αισθημάτων, του ΦΩΤΟΣ.

Θλίψη από την μια πλευρά γιατί το ΦΩΣ κατάντησε εργαλείο στα χέρια κάποιων που έχουν ως στόχο να πλήττουν τον Ολυμπιακό, δεν μιλάμε πια για μη στήριξη στον πόλεμο που δέχεται, αλλά και οργή γιατί μετά από μια τέτοια δύσκολη βραδιά για τον Ολυμπιακό επιλέγει την ειρωνεία και την έλλειψη σεβασμού.

Που ήταν το… φαβορί; Αυτός είναι ο τίτλος του ΦΩΤΟΣ. Δεν μιλάμε για ένα άστοχο πρωτοσέλιδο. Πλέον έπεσαν οριστικά οι μάσκες και ο ρόλος αυτής της ιστορικής εφημερίδας που συνδέθηκε για δεκαετίες με τον Ολυμπιακό. Με τον οποίο πια δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ