Ο Πετράκης διέσυρε ΚΕΔ, Περέιρα, Κουτσιαύτη και τους «στέλνει» όλους στον εισαγγελέα!

Ο Πετράκης διέσυρε ΚΕΔ, Περέιρα, Κουτσιαύτη και τους «στέλνει» όλους στον εισαγγελέα!

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα αποκάλυψε on camera ότι ο 4ος διαιτητής Κουτσιαύτης ήταν αυτός που τους... υπέδειξε τον καλύτερο τρόπο για να πάρει κάρτα ο Κριζμάν!

Απίστευτα πράγματα γίνονται από τους διαιτητές που ορίζει ο Μέλο Περέιρα και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως υπάρχουν και «σκηνικά» που αφορούν τους τέταρτους διαιτητές στα παιχνίδια.

Τα όσα λοιπόν έγιναν στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό και τα οποία αποκάλυψε ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, φανερώνουν το μεγαλείο της… εξυγίανσης, καθώς ο τέταρτος διαιτητής, Κουτσιαύτης έδινε οδηγίες, καλά διαβάσατε, οδηγίες, για τον τρόπο που θα έπαιρνε κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ και πιο συγκεκριμένα ο Κριζμάν.

«Θέλω να πω ότι πετάχτηκε μία μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει από την ομάδα μου, δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μας.

Ζητώ συγνώμη γιατί ήταν κάτι εκτός fair-play, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φάει κάρτα ο Κρίζμαν. Επειδή θα πήγαινε στις 7 θα ήταν καλύτερα να πάρει κόκκινη και να λείψει από ένα ματς.

Δυστυχώς έγινε αυτό με την καθοδήγηση του τέταρτου που μας είπε ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αποβληθεί».

Αυτή την δήλωση έκανε ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων κι εδώ πραγματικά χάνεται η… μπάλα. Ο τέταρτος διαιτητής να δίνει οδηγίες, συμβουλές ή αν θέλετε «κατευθύνσεις» για το πώς θα πάρει κάρτα ο παίκτης μιας ομάδας.

Έγινε και αυτό στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο την εποχή της… εξυγίανσης. Ο τέταρτος διαιτητής να δίνει τις οδηγίες που προαναφέραμε. Θ’ ασχοληθεί κάποιος με το θέμα ή δεν τρέχει τίποτα;

Πραγματικά είναι ν’ απορείς με την κατάσταση που επικρατεί στην διαιτησία αλλά ο Μέλο Περέιρα εξακολουθεί να βρίσκεται στον κόσμο του. Τα βλέπει ακόμα… ρόδινα τα πράγματα ο Πορτογάλος;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ