Δίλλημα στην Πλατεία

Δίλλημα στην Πλατεία

Εσκασε πρόταση για βασικό παίκτη του Πανιωνίου, την οποία έβαλαν προσωρινά στο ψυγείο.

Αγίου Βαλεντίνου, είπα να πάρω και εγώ το πρόσωπο και να τραβήξω προς πλατεία μεριά. Τι το ήθελα; Εκατσα σε γνωστό κυανέρυθρο στέκι (όχι δεν την πήγα για τυρόπιτα…) και εκεί έμαθα για το μεγάλο δίλλημα των Χρήστου Δάρα, Νίκου Ζαμάνη, Ακη Μάντζιου και των άλλων παιδιών.

Τις τελευταίες μέρες έχει σκάσει επίσημη πρόταση από ξένη ομάδα για βασικό στέλεχος της ομάδας. Ονομα δεν μου μαρτύρησαν. Θα είναι ο Ντουρμισάι, ο Σπιριντόνοβιτς, ο Κότνικ; Δεν ξέρω και δεν θέλω να σας πω ψέματα.

Για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν ήξεραν τι να κάνουν. Από την μία χρειάζονται τα χρήματα αλλά από την άλλη βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και εφόσον πουλήσουν την δεδομένη στιγμή κάποιο βασικό τους όπλο και από την στιγμή που δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν ίσως να μπλέξουν.

Καλά τα λεφτά αλλά καλύτερη η παραμονή. Και έτσι με μισή καρδιά αρνήθηκαν. Τώρα αν κερδίσουν τον Αρη στην Θεσσαλονίκη ίσως αλλάξουν άποψη. Δεν ξέρουμε βέβαια αν θα υπάρχει ακόμα η πρόταση στο τραπέζι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ