Να κρατήσουμε τις Κυριακές μας στο μπάσκετ!

Να κρατήσουμε τις Κυριακές μας στο μπάσκετ!

Ο Βασίλης Δεκάρικος γράφει για τον τίμιο αγώνα του Λαλάκη και συμπαραστέκεται ζητώντας να συνδράμουμε όλοι απέναντι στον κακό Ολυμπιακό που διαλύει το μπασκετάκι μας...

Δεν είναι κατάσταση αυτή κυρίες και κύριοι. Ένα πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο μετά από 34 χρόνια θα πανηγυρίσει ως νεόκοπος οπαδός του ΠΑΟΚ και δεν τον αφήνουν να το κάνει με την ησυχία του.

Ο κολλητός του Μάκη ζορίζεται τις τελευταίες μέρες, μαζί και το σάιτ της… καρδιάς της εξυγίανσης του ποδοσφαίρου και του Μάμρα του μπάσκετ, μετά την θύελλα που σήκωσε ο μπασκετικός Ολυμπιακός.

Ναι καλέ, το «έγκλημα» που έκαναν οι Αγγελόπουλοι που άφησαν στην άκρη την «θαυμαστή στάση που είχαν τόσα χρόνια» (σ.σ. αυτοί που τους έκανε ότι ήθελε ο Σωλήνας και οι φίλοι του…) και κύλησαν στον βούρκο της ακολασίας!

Ωιμέ (δραματική μουσική με τύμπανα) ο Λαλάκης μπαίνει μπροστά για να κρατήσει τις Κυριακές μας στο μπάσκετ! Να μην αλλάξουν, να συνεχίσουν τα non call, να συνεχίσουν οι Μάνοι, οι Αναστόπουλοι και τα άλλα παλικάρια της ΚΕΔ να σφυρίζουν ότι θέλουν και πρέπει, να συνεχίσει ο πρόεδρας που είναι μόλις 40 χρόνια σε αυτή τη θέση να κυβερνά. Να συνεχίσουν και τα όμορφα δωράκια, η σιωπή της μασονίας, για το καλό του μπάσκετ πάντα!

Για αυτό, πάντα για το καλό του μπάσκετ, ο Λαλάκης δίνει τον τίμιο αγώνα του. Να μην διασυρθεί άλλο το μπασκετάκι, ο Φάρος μας, από τον κακό Ολυμπιακό. Και αυτοί οι Αγγελόπουλοι πια, κακομαθημένοι όπως είπε και ο Υφυπουργός. Αυτή η Υφυπουργάρα, ο Βασιλειάδης που το έκοψε μια καλή!

Γιατί εδώ έχουμε κράτος, όπως έλεγε ο Ηλιόπουλος, δεν ασχολούμαστε με τα πίτουρα. Άκου εκεί να ασχοληθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με διαιτησία, που ακούστηκε, που ξανάγινε! Και ο Λαλάκης συμφωνεί προφανώς για αυτό και δεν βλέπουμε πουθενά κανά πύρινο άρθρο όπως καλή ώρα βλέπαμε για το ποδοσφαιράκι που τα τελευταία χρόνια έμαθε πως παίζεται με 11 εναντίον 11.

Εκεί βλέπετε υπήρχε στόχος να… πάρουμε πίσω τις Κυριακές μας. Εδώ δεν θέλουμε να αλλάξουν οι Κυριακές μας, κάνει τζίζ.

Αφήστε που ανακαλύψανε φέτος πως τελικά η Ευρωλίγκα είναι σούπερ ουάου! Πέρσι τέτοιο καιρό που ο Γιαννακόπουλος της έκανε ντου, οι ίδιοι είχαν ανακαλύψει πως η Ευρωλίγκα διαλύεται και το Τσάμπιονς Λιγκ Μπάσκετ γίνεται ΝΒΑ!

Η ευρωλίγκα-μάφια τώρα είναι σούπερ και μάλιστα είναι έτοιμη να αποβάλλει και τον Ολυμπιακό αν αποβληθεί από το πρωτάθλημα του Φάρου! Γιατί; Γιατί έτσι θέλει να λέει ο Φάρος, λογαριασμό θα σας δώσει;

Ουάου Χ3 προς τιμήν του Γιάνη με ένα ν… Πόσο αλήθεια αντέχετε άραγε;

Για αυτό ο Βασίλης ο Δεκάρικος στέκεται δίπλα στον τίμιο αγώνα του γνωστότερου Λαλάκη του κόσμου, του εισαγόμενου ένα πράμα. Για τον υπέρ πάντων αγώνα ώστε να σώσουμε το μπασκετάκι μας, την χαρά μας, από τον κακό Ολυμπιακό που τολμά να το πειράξει!

Και συνάμα να πανηγυρίσουμε με χαρά και ανεμελιά ένα πράγμα το πρωτάθλημα του Ιβάν! Τόσο αγώνα δώσαμε, τόσο κόπο κάναμε, αφήστε μας στην ησυχία μας να το γιορτάσουμε και προς Θεού μην μας αλλάξετε τις Κυριακές μας στο μπάσκετ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ