Ποιος Ουζουνίδης; Ποιος Χιμένεθ; Αυτός φταίει!

Ποιος Ουζουνίδης; Ποιος Χιμένεθ; Αυτός φταίει!

Η ευθύνη και για τον διασυρμό της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, στη φετινή κάκιστη χρονιά, ανήκει αποκλειστικά στον Μελισσανίδη. Αυτός άφησε «γυμνή» την ομάδα, παρά τα εκατομμύρια από το Champions League. Ο Χιμένεθ παρέλαβε καμένη γη, αφού πρώτα ο Ουζουνίδης είχε χρεωθεί όλες τις «κιτρινόμαυρες» αμαρτίες του Τίγρη.

Η ΑΕΚ διασύρθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (4-1), με τον Ολυμπιακό να βγάζει στην επιφάνεια όλα τα «κιτρινόμαυρα» προβλήματα. Οι Ερυθρόλευκοι πάτησαν… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και ξέσπασαν στην Ενωση, με τον Μανόλο Χιμένεθ μετά την 6άρα να γνωρίζει μία ακόμα συντριβή στο φαληρικό γήπεδο.

Ποιος όμως μπορεί να αναζητήσει ευθύνες από τον Ισπανό τεχνικό; Ο Μανόλο ήρθε στην Ελλάδα στις αρχές Φεβρουαρίου αναλαμβάνοντας ουσιαστικά μια «καμένη» ομάδα. Μία ομάδα με πολλές ελλείψεις, χτυπητές αδυναμίες και ρόστερ χαμηλού επιπέδου.

Μια ομάδα που δεν ενισχύθηκε τον Ιανουάριο, παρά τα μεγάλα λόγια του Μελισσανίδη, ο οποίος χρέωσε στον Ουζουνίδη τα δικά του λάθη και τον ανάγκασε να διαβεί την πόρτα της εξόδου. Η ευθύνη για την αποψινή εικόνα ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ άφησε «γυμνή» την ομάδα, τόσο το καλοκαίρι όσο και τον Ιανουάριο. Τα ημίμετρα με μεταγραφές τύπου Γιαννιώτα, ήταν μόνο για το Θεαθήναι, χωρίς να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικά.

Η ΑΕΚ δεν ενισχύθηκε με παίκτες πρώτης γραμμής, παρότι τα «κιτρινόμαυρα» ταμεία γέμισαν με εκατομμύρια, μετά την πρόκρισή της ομάδας στους ομίλους του Champions League. Οι αγώνες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ανέδειξαν την αγωνιστική «γύμνια» της Ενωσης, με τους Κιτρινόμαυρους να γνωρίζουν συντριβές και να ολοκληρώνουν την πορεία τους χωρίς ούτε έναν βαθμό.

Το φτωχό ρόστερ της ΑΕΚ δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια, με τους Κιτιρινόμαυρους να μένουν πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος. Η ομάδα… έσκασε, με την μία κακή εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη. Το επικοινωνιακό «κατεστημένο» χρέωσε στον Μαρίνο Ουζουνίδη τα λάθη της διοίκησης, γιατί έτσι το συνέφερε.

Η κατρακύλα συνεχίστηκε και μετά τις γιορτές, με τον Ουζουνίδη να πληρώνει το μάρμαρο και να αποχωρεί τον πάγκο της ΑΕΚ. Αυτό έπρεπε να γίνει και αυτό έγινε. Ολοι έπεσαν πάνω στον Ελληνα τεχνικό, με τους… ειδικούς να αναδεικνύουν τα λάθη του. Κανείς δεν έγραψε όμως για τις ευθύνες της διοίκησης. Μια διοίκηση αμέτοχη, η οποία στα λόγια έφερνε παιχταράδες και στην πραγματικότητα μόνο τον Κρίσισιτς.

Ο Μαρίνος τα χρεώθηκε όλα και αποτέλεσε παρελθόν με συνοπτικές διαδικασίες. Το… ξαναζεσταμένο φαγητό του Χιμένεθ στρώθηκε στο τραπέζι της ΑΕΚ και όλοι νόμιζαν ότι ως δια μαγείας η Ενωση θα αρχίσει και πάλι να πετάει. Αμ δε. Η ήττα στο Καραϊσκάκη έφερε στο προσκήνιο και πάλι όλα τα προβλήματα και την αγωνιστική γύμνια της ομάδας.

Μια ομάδα, που πέρσι ήταν πρωταθλήτρια, ενώ φέτος παραπαίει και έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού. Χωρίς μεταγραφές, χωρίς ποιοτικούς παίκτες, χωρίς σοβαρές κινήσεις. Τα χρήματα του Champions League αγνοούνται και μαζί και η αξιοπρέπεια της ΑΕΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ