Τι τρέχει με τον Κρίστιτσιτς…

Τι τρέχει με τον Κρίστιτσιτς…

Ο μηνίσκος του Σέρβου μέσου, Νένταντ Κρίστιτσιτς, πονάει και μαζί του πονάει όλη η Ενωση...

Βλέπω τις ανακοινώσεις να μου… ξανάρχονται αλλά συνήθως σε αυτά τα θέματα, ο χρόνος με δικαιώνει. Οπότε αργά με την λήξη του πρωταθλήματος ή γρήγορα εδώ είμαστε. Θα σας ενημερώσω με το νι και με το σίγμα και όλα τα γράμματα της αλφαβήτου για ποιο λόγο ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δεν έχει κερδίσει μέχρι στιγμής θέση βασικού στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, παρ’ ότι υπολογιζόταν να πάρει την φανέλα βασικού στο σπίτι.

Δεν φταίει ο Ουζουνίδης, ο Χιμένεθ ή η ΑΕΚ. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Το πρόβλημα προέρχεται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Σέρβος μέσος το φθινόπωρο άρχισε να αισθάνεται ενοχλήσεις στον μηνίσκο του.

Ο ίδιος δεν ήθελε να το αντιμετωπίσει με επέμβαση αλλά πίστευε ότι η χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος Σερβίας θα του έδινε τον χρόνο ξεκούρασης που ήθελε έτσι ώστε να το ξεπεράσει. Όμως υπολόγισε χωρίς την ΑΕΚ…

Η Ενωση κινήθηκε δυναμικά και αποφασιστικά για την απόκτηση του. Ετσι τα πλάνα του ναυάγησαν. Ο Κρστιτσιτς όταν ήρθε εδώ είχε κάποια περιττά κιλά και φυσικά δεν ήταν σε αγωνιστική ετοιμότητα. Όπως ήταν αναμενόμενο μπήκε σε πρόγραμμα διπλών προπονήσεων έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να καταφέρει να έρθει στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Για περίπου δυο εβδομάδες πιέστηκε πολύ και αυτό είχε άμεσο αντίκτυπο στον μηνίσκο του. Ο Σέρβος άρχισε να νιώθει ξανά ενοχλήσεις και δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που επιθυμεί ο ίδιος αλλά και η ΑΕΚ φυσικά. Οπότε τώρα δεν μπορεί να ανεβάσει ρυθμούς και απόδοση και φυσικά δύσκολα θα βγάλει ενενηντάλεπτο.

Οπότε είτε μπαίνει χειρουργείο και χάνει ένα μήνα, είτε πάει συντηρητικά μέχρι το Πάσχα ή το τέλος του πρωταθλήματος. Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ότι ο Χιμένεθ δεν τον γουστάρει κλπ. Υπομονή μέχρι τη νέα σεζόν για να δούμε τον πραγματικό Κριστιτσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ