«Παγωνιά» μέχρι τον Μάιο στην Τρίπολη

«Παγωνιά» μέχρι τον Μάιο στην Τρίπολη

Στον Αστέρα έχουν ξεκινήσει τις πρόωρες συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων χωρίς θετικά αποτελέσματα.

Δεν ξέρω ποιο είναι το χειρότερο για τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης. Το ότι η ομάδα τους παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία ή ότι στις πρώτες συζητήσεις που έχουν κάνει με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους, δεν βλέπουν μεγάλη προθυμία για ανανέωση.

Ο Αστέρας Τρίπολης πριν μερικά χρόνια αποτελούσε μαγαζί γωνία αφού λειτουργεί 100% επαγγελματικά. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και αρκετούς ανθρώπους  έτοιμους να λύσουν κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Όμως την τελευταία διετία έχει πέσει κατακόρυφα το μπάτζετ, έχουν παρουσιαστεί καθυστερήσεις πληρωμών, εξαφανίστηκαν τα περίφημα μπόνους πόντων που έφερναν πολλά έξτρα χρήματα στους ποδοσφαιριστές και το βασικότερο ότι η ομάδα σταμάτησε να πρωταγωνιστεί.

Οι ποδοσφαιριστές πλέον κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις για να κλείσουν στην Τρίπολη ειδικά αν έχουν και άλλες εναλλακτικές επιλογές. Για να πάρετε μια ιδέα, το καλοκαίρι λήγουν εκτός των άλλων τα συμβόλαια των Αθανασιάδη, Τριανταφυλλόπουλου, Μουνάφο, Καλτσά, Τσιλιανίδη και Μανιά. Παίκτες δηλαδή της πρώτης γραμμής. Μέχρι στιγμής μόνο ένας από αυτούς δέχεται να ανανεώσει… σήμερα το συμβόλαιο του. Ολοι οι άλλοι είτε θέλουν να μιλήσουν μετά την λήξη του πρωταθλήματος είτε ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα. Προβλέπεται δύσκολη άνοιξη στην Τρίπολη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ