Γκάλο και δεν είμαι καλά…

Γκάλο και δεν είμαι καλά…

Στον Άρη παρακολουθούν την υπόθεση του Βραζιλιάνου μπακ της ΑΕΚ.

Παρ’ ότι βαδίζει ολοταχώς προς τη συμπλήρωση των 33 του χρόνων, ο Ροντρίγκο Γκάλο διανύει πιθανότατα την κορυφαία εν Ελλάδι σεζόν του. Πολυεργαλείο που βοηθάει σε όλες τις θέσεις και προσφέρει λύσεις τόσο στο δημιουργικό όσο και το εκτελεστικό κομμάτι.

Αν και στην αρχή της σεζόν οι πιθανότητες παραμονής του στην ΑΕΚ ήταν ελάχιστες, η αλήθεια είναι ότι με την απόδοση του κερδίζει συνέχεια πόντους. Ειδικά με την άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τον θεωρεί απαραίτητο. Όμως οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ξεκινήσει και οι κουβέντες αναμένεται να γίνουν με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η πλευρά του παίκτη θέλει κλειστό διετές συμβόλαιο και αυξημένες αποδοχές. Στην ΑΕΚ λόγω της ηλικίας θα επιθυμούσαν μονοετές συμβόλαιο και όσον αφορά το οικονομικό είναι μια άλλη ιστορία…

Διακριτικά παρακολουθούν την υπόθεση στην Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι του Άρη, που ψάχτηκαν τον Ιανουάριο για δεξί μπακ, έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Γκάλο. Εφόσον η ομάδα εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Europa League, αυτό θα αποτελέσει πολύ μεγάλο ατού ενώ είναι σίγουρο ότι μπορεί να προσφέρει διετές συμβόλαιο και να καλύψει και οικονομικά τον ποδοσφαιριστή.

Κρατήστε αυτή την πληροφορία διότι το σενάριο θα παίξει πολύ το καλοκαιράκι και όσο δεν υπογράψει στην ΑΕΚ ο Γκάλο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ