Το χρηματιστήριο του Champions League

Το χρηματιστήριο του Champions League

Η Σπόρτινγκ δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό στο Καμπ Νόου από την αλλαγμένη σε πρόσωπα Μπαρτσελόνα και ο …καμμένος κάηκε μόλις είδε την απίστευτη εξ επαφής χαμένη ευκαιρία του Ντοστ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Ας δούμε τώρα πώς κινήθηκαν χθες τα ευρώ των ομίλων 1-4 του Champions league, ξεκινώντας ανάποδα. Από τον τέταρτο, όπου συμμετείχε και ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχθηκαν τη Γιουβέντους, ηττήθηκαν με 2-0. Το αποτέλεσμα όσον αφορά σε μορφή σε σημείου δεν παραξένεψε την αγορά. Πριν το σφύριγμα της έναρξης του (περίεργου στο πρώτο μέρος) Ισπανού ρέφερι Φερνάντες Μπορμπαλάν, το διπλό είχε συγκεντρώσει την προτίμηση του  69% του συνολικού κεφαλαίου. Το Χ περίμενε το 21% και ο άσος αφορούσε στο 10%. Περίπου 600.000 ευρώ είχαν τοποθετηθεί στο μεγάλο ανταλλακτήριο στον αγώνα του Φαλήρου και λίγο πριν το φινάλε το ποσό είχε φτάσει κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Η αγορά του under / over ήταν μοιρασμένη (50-50%) πριν από την έναρξη και συνολικά έλαβε περίπου 170.000 ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημά της είχε λάβει το 70% από κεφάλαιο 1,8 εκατομμυρίου ευρώ. Στο φινάλε το ποσό ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια. Πρόκειται για το δεύτερο πλέον πονταρισμένο παιχνίδι της ημέρας. Το πρώτο ήταν αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ΤΣΣΚΑ. Εκεί έγινε μεγάλος τζόγος. Μόνο το 66% (σε σύνολο 1,3 εκ. ευρώ) αρχικά τάχτηκε υπέρ των κόκκινων διαβόλων, αλλά μετά την ανατροπή η αγορά βομβαρδίστηκε και έσπασε το «φράγμα» των 5 εκ. ευρώ μόνο στην αγορά του 1-Χ-2, μόνο σε μια εταιρεία. Φανταστείτε τι έγινε και στους άλλους στοιχηματικούς κολοσσούς που δεν ανακοινώνουν ποσά.

Τζόγος και στο Μόναχο. Ήσυχος αρχικά (κάπου 700.000 ευρώ στις 10 παρά τέταρτο με τον άσο στο 39% και το διπλό στο 35%), αλλά με το που έγινε αντιληπτή η βαυαρική ανωτερότητα έναντι των Παριζιάνων, το ποσό ανήλθε στα 2,5 εκ. ευρώ. Πάρτι έγινε και στα γκολ αυτής της αναμέτρησης με το Over2,5 να κλείνει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (πάνω του πάνω από 1 εκ. ευρώ).

Η σύγκρουση της Τσέλσι με την Ατλέτικο έλαβε πάνω στο 1-2-Χ συνολικά 2,3 εκ. ευρώ (το 46% στους Λονδρέζους στην αρχή και τα υπόλοιπα μοιρασμένα σχεδόν ισόποσα στο Χ και στο διπλό).

Στο Ολίμπικο παίχτηκαν 2 εκ. ευρώ (το 90% στη Ρόμα), στη Γλασκώβη 1,3 εκ. ευρώ (το 51% στη Σέλτικ στην αρχή και το 23% στην Άντερλεχτ).

Τέλος, στη Λισσαβώνα η ανωτερότητα της Βασιλείας προσέλκυσε 3 εκατομμύρια ευρώ αν και τη στιγμή της σέντρας το ποσό δεν ξεπερνούσε τις 420.000 ευρώ και ήταν μάλιστα μοιρασμένο. Το 33% έδειχνε Μπενφίκα και το 37% Βασιλεία. Παρά το γεγονός ότι την ώρα που ανακοινώθηκαν οι 11άδες των ομάδων ήταν εμφανέστατο ότι οι Πορτογάλοι δεν ενδιαφέρονταν για το παιχνίδι. Έτσι το πλήθος αντί να καρπωθεί το 2,50 (που παραδόξως ανέβαινε μέσα στη μέρα) πήρε τα ψίχουλα του 1,25.

Fun bet στο Γουέμπλεϊ
 

Όσοι θέλετε να δείτε τον Χάρι Κέιν, τον Κρίστιαν Έρικσεν και τους άλλους ξεχωριστούς αλλά κατάκοπους άσους της Τότεναμ, παρακολουθήστε την το Σάββατο στο ματς με τη Στόουκ. Σήμερα ο Ποκετίνο ξεκουράζει πολλούς είτε αφήνοντάς τους στον πάγκο είτε εκτός αποστολής.

Οι «πετεινοί» είναι και μαθηματικά πρώτοι στον όγδοο όμιλο και δεν υπάρχει ούτε καιρός ούτε δυνάμεις για να αναλωθεί σε αδιάφορο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ που τα δίνει όλα μήπως και κατακτήσει την τρίτη θέση (δεν είναι απίθανο αφού η ισόβαθμη Ντόρτμουντ παίζει στο Μπερναμπέου).

Τόσο το Χ όσο και το διπλό προσφέρονται σε πανύψηλες αποδόσεις. Οι πιο συντηρητικοί που θα σκεφτείτε ότι ο Γιορέντε θα ήταν πρώτος σκόρερ αν αγωνιζόταν στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά αποτελεί δευτερεύουσα επιλογή στους Λονδρέζους, δοκιμάστε στη μέση λύση των 2-3 γκολ που επίσης πληρώνει μια χαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ