ΑΕΚ όπως ΠΑΟΚ…

ΑΕΚ όπως ΠΑΟΚ…

Επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ με το ματς της ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλων να μας δίνει την βασική επιλογή.

Τι προτείναμε και δικαιωθήκαμε σε χρόνο ρεκόρ την περασμένη Δευτέρα; Όβερ 2,5 στη Ριζούπολη στο Απόλλων-ΠΑΟΚ, όβερ 2,5 μόνος του τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο μισάωρο είχαμε πάει ταμείο.

Κάπως έτσι θα κινηθούμε και στο σημερινό ματς του Απόλλωνα που μας έχει χαιρετήσει και απλά βγάζει την υποχρέωση. Απλά αντί για ΠΑΟΚ έχουμε ΑΕΚ. Και μάλιστα στο ΟΑΚΑ. Όβερ 2,5 λοιπόν με απόδοση 1.75 με την ΑΕΚ να έχει ανάγκη για ξέσπασμα μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. Για αυτό και το δικό της όβερ 2,5 σε απόδοση 2 μας κάνει.

Στην Ξάνθη τώρα η ομάδα του Ράσταβατς υποδέχεται τον Λεβαδειακό που κάθε αγωνιστική δίνει μάχη για την σωτηρία. Το διπλό δίνει 5 απόδοση, το Χ 3.10. Η διπλή στο Χ2 προσφέρεται στο 1.95 καλύτερο από τον άσο του 1.90.

Όσον αφορά το ματς του Αστέρα με τον Ατρόμητο η φόρμα λέει ξερά διπλό. Και όταν αυτό προσφέρεται πάνω από 3,5 απόδοση δεν το πολυσκέφτεσαι.

Στα Ευρωπαϊκά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το Σεβίλλη – Μπάρτσελόνα με την ισοπαλία στο 4.25 να είναι η επιλογή μου αλλά και τα οβεράκια στα ματς Μάιντζ-Σάλκε, Μόρκαμ-Λίνκολν και Μπέβερεν-Κορτράικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ